Angkasawan kita dah nak kahwin

31 Jul

Salam :)…dah tahu tak pasal angkasawan negara kita yang bakal mengakhiri zaman bujangnya pada 10.10.2010 yang akan datang ni? Siap buat press conference u!

Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor and Dr. Harlina (bakal datin u)…sewaktu berlangsungnya sidang media mengenai pengumuman tarikh perkahwinan mereka.

Sambil tu sempat lagi sambut birthday Dr. Sheikh yang ke-37. Happy birthday doc! Many happy returns to you and family.

Their wedding invitation card. Perkahwinan mereka dijangka dihadiri oleh 100 angkasawan dunia..huhu..jangan ada yang datang pakai baju angkasawan sudeyyy!

Pic waktu diorang bertunang dulu. Sama sweet sama berseri..aishhh kesimpulannya memang padan banget dehh diorang ni.

Pernikahan mereka akan berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. Tetamu pulak terhad kepada 10,000 orang sahaja. Sahaja?Uishhh.. mengemutlah orang pergi.

Their reception will be held at PICC at 8pm. So, semoga semuanya berjalan lancar dan segala urusan dipermudahkanNya..amin. Sesama kita doakan yer 🙂

***pics credit to Cari Forum


10 Responses to “Angkasawan kita dah nak kahwin”

  1. mummysyafie July 31, 2010 at 2:22 pm #

    sama cantik sama padan..

    nanti tunggu pic dari magazine ja la yer.

    • rillys August 1, 2010 at 8:37 am #

      ehh dia kawen dekat area ur house tu..hehe..bolehlah pergi jenguk..dapatkan special pics for us..hehe

  2. lieza July 31, 2010 at 3:01 pm #

    rse kejap jer dh nk kwen dh mereka..semoga berbahagia shingga akhir hyt..

    • rillys August 1, 2010 at 8:34 am #

      sesama kita doakan yer…amin

  3. ArELeEz July 31, 2010 at 5:36 pm #

    dia jemput 1 malaya kan? isk3.. musti jadik weddin’ of the year nih!

    • rillys August 1, 2010 at 8:33 am #

      satu malaya dia invite, memang tip toplah nanti wedding dia nanti…

  4. Lady of Leisure July 31, 2010 at 11:07 pm #

    cantiknya dr harlina kan..
    🙂

    • rillys August 1, 2010 at 8:18 am #

      kebetulan pulak dia memang doktor bidang kecantikan 🙂

  5. xazryx August 1, 2010 at 11:23 am #

    akhirny kawin jugak .hohoh .

    • rillys August 2, 2010 at 12:14 am #

      seru dah sampai 😀

Leave a Reply