Burger jalanan

30 Jul

Salam jumaat guys :)…harini rasa nak update light entry jerlah. Pening pulak tengok bebanyak story kat sini lately.

Hero kecik sekarang ni kuat buli abang. Nottylah adik ni..tapi bila abang nak buat serang balas pandaiii mencicit lari takuttt!

Story pasal burger pulak..tetibakan. Korang-korang suka tak makan burger tepi jalan? Ohh I suka! And my kids pun..especially yang ada marinade punya. Nak suruh celup lelebih pun no hal. Kalau burger McD boleh? Ohh nehi…

Muka tahan pedas plus tahan nak buang angin. Kottt…

Muka kesedapan

Ok dahlah story pasal burger tu. Lapar pulak. Anyway anyhow apa plan weekend ni? I penuh dengan undangan makan2..dinner with my bff..wedding invitation..terjah restoran baru my friend..kenduri doa selamat bakal mertua my sis..and blurppp alhamdulillah 🙂

Enjoy your weekend!


18 Responses to “Burger jalanan”

  1. mrs mikko July 30, 2010 at 11:23 am #

    a ah.. aku pn suka burger neyh..
    boleh byk2 mayo.. 😉

    • rillys July 30, 2010 at 11:58 am #

      uishhh..lagi byk mayo lagi tangkap leleh..hehe

  2. zuris July 30, 2010 at 11:29 am #

    saya suka nice burger!
    hehee..

  3. ANN July 30, 2010 at 11:38 am #

    Burger Ramly ke? then sedaplah..

    kat sini punya Burger Ramly not as nice as in Malaysia nya..

    • rillys July 30, 2010 at 11:53 am #

      aah sis..burger ramly. ohh tak sedap ke..then opt for McD lah..hehe

  4. Dee July 30, 2010 at 12:41 pm #

    burger otai suma org suka..hihihi..

    • rillys July 30, 2010 at 1:42 pm #

      ada yg tak pandang pun burger tepi jalan ni..hehe

  5. huda July 30, 2010 at 2:09 pm #

    nak sket…cam sedap jer~ huhuhuhu

    • rillys July 30, 2010 at 3:01 pm #

      memang sedap..hihi

  6. yatie July 31, 2010 at 11:12 am #

    sedapnye burger…burger jalanan pun takpe..

    • rillys August 1, 2010 at 8:38 am #

      yang penting sedapkan!

  7. mummysyafie July 31, 2010 at 2:24 pm #

    aku panggil burger kampung. kalau roti nya lebih masak lagi sedap..tambah mayonis n sos lebih…fuhh..meleleh..

    • rillys August 1, 2010 at 8:36 am #

      ohh burger kampung ekk..hehehe..yg penting ia boleh jadi lagi sedap dari McD kalau kena gayanya kannn…

  8. izan August 1, 2010 at 7:20 pm #

    lamanya tak jenguk ko dan ikuti kerenah hero2 ko nih. yang abang tu awat la… huhuhuh. kuat buli si adik tu yek. sabo jer la….

    • rillys August 2, 2010 at 12:14 am #

      lama ko tak masuk sini ekk..aku hari2 gi blog ko..bz ekk dah jarang update

      adik tu kuat membuli abglah lately..nak adik lagikah? hahaha

  9. azzey August 2, 2010 at 11:19 am #

    lily lotus: jln2 sambil mkn burger…okay x??? hi3…

Leave a Reply