Sinaran cahaya kegemilangan

29 Jul

Meh julingkan mata tengok colorful lights

Semua-semua orang pun dah pernah jejak kaki kat I-City ni kan? Kalau tak masuk dalam pun at least lalu kat highway musssti nampak the kaler2 lights.

So, malam minggu yang lepas pada jam 11.30pm kami pun berjaya jejak kaki kat sini. Jakun toksah cakaplah.

Seronoknya disini sebab semua orang pun macam ada didunia fantasi

Sian anak kecilku. Lenguh berjalan..memang super luas betul kawasan ni.

Pada yang nak ajar anak mari mengenal warna adalah sangat molek disini

Both budak kecik tu dah penat

Dan kelaparan. Had supper sikitlah..luckily ada jual-jual kat situ.

Mak pun ikut sekali. Pastu balik rumah dia pening. Dah tutup mata nak tidur pun nampak warna warni jugak katanya. So I teased her suruh tidur sambil buka mata n pakai cermin mata hitam 😀

Berbaloilah bayar parking rm2. Memang cantik hasil yang dipamerkan. Syabas Inspektor Sahab! Ehh..pembuat filem hindustan mesti excited nak buat shooting kat sini. Diorangkan suka scene bebanyak pokok pastu berbukit-bukau pastu cahaya warna-warni ni. Tapi kalau tengah menari tu dok peluk-peluk pokok pastu kena renjatan elektrik nasiblah.


22 Responses to “Sinaran cahaya kegemilangan”

  1. ikiqzana July 29, 2010 at 1:29 pm #

    xde kesempatan lg nak jenjalan kt I-City tu.. mmg cantik.

    • rillys July 29, 2010 at 2:27 pm #

      ly pun sebab taktau nak kemana malam minggu haritu. kul 11pm baru pergi 😀

  2. rasp July 29, 2010 at 2:59 pm #

    why aritu i gi i tak nampak itu butterfly…tak dak leh posing kat situ…
    gamaknya dah lip lap sana sini sampai tak nampak kot kan 😀

    • rillys July 29, 2010 at 3:37 pm #

      ohh diorang baru pasang kot butterfly tu. ntah import dari mana agaknya..hehe

  3. Dee July 29, 2010 at 3:22 pm #

    oh..parking dh kena byr eh..masa i pegi dulu free..hihihi..tp mmg luas..mmg super penat..huhuhu…

    • rillys July 29, 2010 at 3:35 pm #

      aah skrg dah kena bayar. sambutan hangat mestilah ada rasa tamak..haha

  4. Lyn Yusoff July 29, 2010 at 4:07 pm #

    Lyn rumah yg sekangkang kera ni pun tak jengah lagi..
    isshhh tak kuasa erkk ramai2 gitu..
    rimas… heheheh

    • rillys July 29, 2010 at 4:37 pm #

      pergi dan abaikan mereka yg ramai2 tu..hihi..nak tunggu orang clear sianglah kot 😀

  5. kak rose July 29, 2010 at 5:00 pm #

    best kan gi sini, budak-budak paling suka

    • rillys July 30, 2010 at 9:47 am #

      makpak budak pun sama suka 😀

  6. eina July 29, 2010 at 6:18 pm #

    aira suke pegi sini.. nampak je mamphuu… siap poww cekak lampu rabbit lagi.

    • rillys July 30, 2010 at 9:47 am #

      aah ada tgk entry eina haritu. comel jer dia pakai…

  7. Lady of Leisure July 29, 2010 at 8:42 pm #

    uwaaaa i tak penah datang i city lagi huhu

    • rillys July 30, 2010 at 9:46 am #

      erk..nanti free pergi yer

  8. ibu mia July 29, 2010 at 10:50 pm #

    aku mcm kenal je baju yang ko pakai tu..aku ade pic ko pakai baju tu but it was 13 years ago.sori if im wrong

    • rillys July 30, 2010 at 9:46 am #

      betul! hihi..masih elok baju tu..kuat betul ingatan kau

  9. mummysyafie July 30, 2010 at 12:35 am #

    penat dah ur kid jalan ly. sama macam abang n wawan gak. mula2 seronok bukan main..tapi dah penat kejar2..mengeluh penat lak. tapi siyess..mmg cantik kan

    • rillys July 30, 2010 at 9:45 am #

      aah cantik..tu yg takleh tahan tgk kat blog orang lain. mana tak penat sis..besar betul kawasan tu

  10. azzey July 30, 2010 at 8:50 am #

    lily lotus: dh ramai kengkawan yg pegi….nampak pon cam chanteq jerk….. kene pegi juga nih…..hi3……

    • rillys July 30, 2010 at 9:42 am #

      pergi cepat..nanti dia charge tiket masuk pulak..hehe

  11. ibu mia August 1, 2010 at 11:20 pm #

    mknenye ko maintain je..aku mengembang x ingat

    • rillys August 2, 2010 at 12:13 am #

      takpe boleh mengecil balik tu..tengoklah kelasakan ha’im nanti…

Leave a Reply