Cepat bang!

27 Jul

Apsal mata silau ni. Ohh salah letak sunglasses rupanya

Kitorang berkampung kat kindie abang weekend lepas punya lepas. Hari sukan..excited taktau nak cakap..yerlah 1st time merasa anak bersukan. Teriak ngalahkan tengok world cup. Nasib baik tak pakai baju pom-pom girl kalau tak dah selamat beraksi kat situ. Betul.

Warm up dulu yer anak-anak, ibu-ibu, bapa-bapa

Lari abang lari! Balik kang mama belikan kasut Ben 10. Hek hekk. Tak ingat berapa acara yang abang masuk. Yang pasti suaraku dah ala-ala nyenyawa ikan.

Laju lagi abang laju! Balik kang mama belikan topi Ben 10. Hak hak. Entah berapa meter punya lari pecut ni..asal menang lari laju jer baba claim bagus cam dia..kata kaki panjangkan..poyo.

Cepat abang cepat! Balik kang mama beli jam Ben 10! Ehh..parah dah haku ni.

Isi cepat bang isi! Balik kang mama belikan thumbler Ben 10..waka waka

Kutip bang kutip! Balik kang mama belikan warehouse Ben 10 teruslah senang cerita!!

Fuhh..berbaloi aku menang banyak tadi. Mama janji memacam dah nak belikan ni. Fokus..fokus…fokus bayangkan barang tu semua

Ambil hadiah dulu..cepat pakcik nak balik ni

lagi

dan lagi

dan lagi lagi

lagi dan lagi lagi

Taraaa!!

Actually presents tu semua campur2 dengan yang ibubapa n family punya acara. Lagi haru biru acaranya..yang tu esoklah I story. Tak pun lusa. Penat hari sukan tu datang balik bila I tengok pics tu semua. Fuhhh!


20 Responses to “Cepat bang!”

  1. ikiqzana July 27, 2010 at 10:23 am #

    bnyk nyer abg dpt hadiah tu.. tahniah dari untie.. hihihi.

    • rillys July 27, 2010 at 10:53 am #

      thanks aunty zana :)…sara pun baru lepas sports day kan..mesti byk gak hadiah dia

  2. rasp July 27, 2010 at 11:14 am #

    perrghhhhh, banyaknya hadiah abang menang….congrats..
    leh jadik olahragawan lah nanti…
    mummy dia plak leh jadik pom2 girl 😀

    • rillys July 27, 2010 at 12:30 pm #

      dah kertulah sis. buat kena gelak orang jer..lompat2 lemak pun bergegar sama..hihi

  3. nasaoji July 27, 2010 at 12:05 pm #

    ni la…anak bersukan, mak pak yg berteriak tp padang, yer… ;p

    • rillys July 27, 2010 at 12:29 pm #

      siapa lagi nak bagi sokongan..hehe

  4. Dee July 27, 2010 at 2:24 pm #

    dh togel2 ur boys tu lily..mcm papa dia je..

    bestnya byk hadiah..duit nk beli warehouse Ben 10 dh siap ke..hahaha..

    • rillys July 27, 2010 at 2:54 pm #

      hahaha..pengsan 40 kali pun tak cukup2 gak duit sis..haha

  5. Lyn Yusoff July 27, 2010 at 4:40 pm #

    byknyer abg dpt hadiah..
    lepas ni mintak ben10 kt mama plak ok.. hehehehe

    • rillys July 27, 2010 at 11:00 pm #

      hehe..dia dah lupa sebab dah banyak dapat hadiah 😛

  6. mya July 27, 2010 at 4:43 pm #

    good job abang! 🙂

    lily, akak tag awk.. nanti rajin buat ek 🙂

    • rillys July 27, 2010 at 11:00 pm #

      thanks aunty mya!

      ohh ok nanti ly terjah blog akak…

  7. Wawa~* July 27, 2010 at 6:52 pm #

    owahhhh… terel btol abang! cayalahhh! hehehe.. gambar ibu bapa bersorak sakan xde kak?? hehehe

    • rillys July 27, 2010 at 10:59 pm #

      ada tapi tak semenggah utk dipaparkan..hihi

  8. azzey July 28, 2010 at 8:14 am #

    lily lotus; x sia2 bg insentif sume tuh….ha3…..

    • rillys July 28, 2010 at 9:48 am #

      insentif verbally jer..dah dapat banyak presents semua tu terus dia lupa..hehe

  9. attyfir July 28, 2010 at 10:46 am #

    Tahniah abg..banyak abg menang hadiah

    • rillys July 28, 2010 at 10:57 am #

      thanks kakty :)…semangat betul abang bersukan..hehe

  10. mummysyafie July 28, 2010 at 11:32 pm #

    banyak nya hadiah yang abang dapat. mesti dier seronok kan

    • rillys July 29, 2010 at 10:17 am #

      seronok banget. end up esoknya demam..hihi

Leave a Reply