Parents that fail

25 Jul

Salam 🙂

Layan pics from email lagi. Kali ni story mory pasal parents that fail. Kelakar ada geram pun ada cute pun ada!

Comel trolley dia tapi gi buh beerlah pulak. Bad parents no. 1

Boleh pulak sediakan tempat nak buang anak yang hodoh. Bad parents no. 2

Kalau berputarlah benda alah tu tak ke haru. Bad parents no. 3

Kotlah tercampak anak tinggal kerusi jer padan muka. Bad parents no. 4

Baguslah buat gini, senang rimau nak terkam anak tu. Bad parents no. 5

Better buh anak tu tepi jalan rather than gi sumbat kat boot tu. Bad parents no. 6

Samalah ni pun. Takde akai punya orang. Bad parents no. 7


Sila jangan tiru aksi-aksi diatas. Titik.



8 Responses to “Parents that fail”

  1. watie July 26, 2010 at 8:55 am #

    bagus betul mak bapak dorang nie.. hebat hahaha

    • rillys July 26, 2010 at 9:57 am #

      mahu coba ke? ahaks!

  2. Ain July 26, 2010 at 11:24 am #

    Pic no. 2 should be “Dispose of your STUPID PARENTS here” haha!!

    • rillys July 26, 2010 at 12:56 pm #

      hahaha..oppss..tu tak masuk kategori anak derhakakan 😀

  3. azzey July 27, 2010 at 9:37 am #

    lily lotus: ni bkn fail lg….tp dh mmg mengong dhhhhhh……ha3…..

    • rillys July 27, 2010 at 9:47 am #

      hahaha..mengong plus bengong!

  4. mummysyafie July 28, 2010 at 11:34 pm #

    bengong nya parents. ada ke patut..

    • rillys July 29, 2010 at 10:17 am #

      memang tak patut. memang bengong

Leave a Reply