Sharifah Aleya’s cute twins

24 Jul

Salam 🙂

Dah pernah tengok anak kembar artis Shariifah Aleya tak? I mean their latest pic ..I dapat kat email ..cute sangat!

Aza Ameena and Asha Ameena

Kompemlah I taktau mana satu adik mana satu kakak ..rupa mereka sangat seiras ..rambut pun sama ikal 🙂

Pic ni masa celebrate their birthday on 26th June lepas ..kek sorang satu hokay ..kalau kembar 4 mesti lagi meriah kek!

Si comel

Si adorable

Happy birthday cute twins 🙂 …semoga menjadi anak2 yang solehah yer ..maintain cute jer mommy dia aleeya tu kan. Seronok tengok happy family camni ..semoga kekal bahagia selamanya ..amin



18 Responses to “Sharifah Aleya’s cute twins”

  1. zither July 24, 2010 at 2:21 pm #

    wuwuwuw comelnyaa … macam anak orang inggeris gitu stylenya

    • rillys July 25, 2010 at 1:55 pm #

      mcm mix kan..dgn rambut curl gitu..memang cute!

  2. suhaida July 24, 2010 at 2:39 pm #

    comelnyaaa…… untung nye org dapat ank comel.. hope saya pun ada rezeki tu one day =)

    • rillys July 25, 2010 at 1:55 pm #

      insyaAllah..u kan cute..kompem ur kids pun comel like u too 🙂

  3. velasrizal July 24, 2010 at 2:46 pm #

    tak lama lg glemer la bdk ni..

    Jom Makan Di Anjung Selera Giant Bandar Kinrara

    • rillys July 25, 2010 at 1:30 pm #

      aah..nak2 complete pulak pakej dia

  4. Lyn Yusoff July 24, 2010 at 9:15 pm #

    cute nyer….
    rasa nak gigit jer..hehehehe

    • rillys July 25, 2010 at 1:30 pm #

      i pun rasa gitu. tapi anak orangkan..hihi

  5. idashah July 24, 2010 at 11:57 pm #

    comelnyaaaaa

    • rillys July 25, 2010 at 1:30 pm #

      macam ur kids jugak..hehe

  6. Lady of Leisure July 25, 2010 at 8:21 am #

    sangat comelll

    • rillys July 25, 2010 at 1:29 pm #

      u pun ada arri n molly yg comel 🙂

  7. cik wanie July 25, 2010 at 9:53 am #

    uish dah besar dah anak2 dia kan,
    cute2 plak tue,
    bilalah wanie nak ke tyme mcm tue kan,
    huhuhu:)

    • rillys July 25, 2010 at 1:23 pm #

      insyaAllah tak lama lagi tu. akak mcm dah terbau nasi minyak kat wangi 😀

  8. azzey July 27, 2010 at 9:39 am #

    lily lotus: dh mak nye cute….anak pon sama cute…..hu3…..

    • rillys July 27, 2010 at 10:10 am #

      ikut acuan sungguhkan…

  9. mummysyafie July 28, 2010 at 11:42 pm #

    comel nya twins aleeya ni. tengok diaorg mmg happy family. walaupun usia muda tapi dah nampak matang.

    • rillys July 29, 2010 at 10:05 am #

      harap kekal bahagiakan. dah muak dengar kes artis muda cerai berai ni

Leave a Reply