Kek..cekelat..aumm!

20 Jul

Salam 🙂

Sian makcik baju merah tu..takde siapa nak layan dia kat Secret Recipe.

I continue lagi sikit yer pasal our trip to Melaka. Haritu stop sampai our lunch kat Mahkota Parade kan. Then we all berpecah belah kejap..shopping itu wajib yer dinegeri orang. And I bertenggek kat SR..beli birthday cake for hero kecik. Mahu kasi celebrate di Zoo!

Pakcik besar dan pakcik kecik keletihan.

Same goes with pakcik sederhana besar ni.

Hoyeahh! Dah siap..yummy! I beli yang brownies tu jer..chocolate walnut ke apa ntah namanya. Satu slice rm5. So I grabbed yang baru buat punya. Cukuplah nak potong2 dalam 10 slices yang besar. Mereka yang terlibat akan dipaksa makan sampai habis.

Belum makan kek coklat sedap tu badan dah menggembol. Pasrah.


Have a pleasant day 🙂



20 Responses to “Kek..cekelat..aumm!”

  1. Wawa~* July 20, 2010 at 11:29 am #

    besssnyer brownies walnut tuh. kalo pekena ngan eskrem lagik terbaekk wokk… ahahaha… kek2 ni cukup syarat ke. kalo bebanyak sure x abis nnti kan. huhuhu…

    • rillys July 20, 2010 at 1:04 pm #

      ooo ye ke..nak layan dengan aiskrim pulak nanti 🙂

      aah buat syarat jer nak tiup lilin..hihi..kot beli yg gedabak kang..kena sedekah kat pengunjung lain..nak balik jauh..
      cair habis kek tu kang kalau bawa balik..hehe

  2. farah July 20, 2010 at 11:42 am #

    hehe sedapnye brownies!

    happy birthday to hero kecik..semoga jadi anak yang soleh.

    • rillys July 20, 2010 at 1:02 pm #

      memang sedap! sesekali layan bolehlah..kalau tak habis berlemak sana sini..hehe

      thanks for the wish 🙂

  3. Aleeya July 20, 2010 at 12:48 pm #

    dapnye kek rahsia resipi nehhhhhh :))
    hepi besday to ur hero kecik turrr ;p

    • rillys July 20, 2010 at 1:01 pm #

      comel jer..kek rahsia resipi ekk :)…thanks dear!

  4. attyfir July 20, 2010 at 4:30 pm #

    sedapnya brownies SR..

    • rillys July 20, 2010 at 5:08 pm #

      kenyang dengan kalori dan lemak 😀

  5. lieza July 20, 2010 at 5:56 pm #

    erm…dap btol kek coklat tuh..

    • rillys July 21, 2010 at 12:59 pm #

      kalau dah namanya kek coklat..kompem sedap..hihi

  6. Lyn Yusoff July 20, 2010 at 11:12 pm #

    tetiba lyn plak yg terliur ni..
    hehehhe

    • rillys July 21, 2010 at 12:28 pm #

      alaa kasi chance ly bagi lyn terliur plaklah..selalu lyn jer bagi ly terliur..hehe

  7. mar July 21, 2010 at 2:48 pm #

    yummy3! sedapnyeeeee!

    • rillys July 22, 2010 at 2:05 am #

      yummy jugak! memang sedap!

  8. mummysyafie July 21, 2010 at 11:02 pm #

    hero2 semua keletihan iyer..brownies pun sedap lily..terliur jap

    • rillys July 22, 2010 at 2:01 am #

      mana tak letih sis. berlari sakan dalam tu..aah brownieslah yang terbaik..hihi

  9. azzey July 22, 2010 at 9:39 am #

    lily lotus: sedap plak tengok rupa kek coklat tuh…..

    • rillys July 22, 2010 at 10:15 am #

      menggoda jiwakan…

  10. azzey July 22, 2010 at 2:29 pm #

    lily lotus: haah kannnnnnnn……

    • rillys July 22, 2010 at 4:46 pm #

      tang mana yg aah ni..hiks

Leave a Reply