Menawan keluarga bahagia

16 Jul

Salam 🙂

Check out time babe. Kejap jer dapat stay sini. 2 days 1 night..should stay longerlah..tak kepuasan hati betul vacation singkat ni. Nak buat camne.. planning last minute..tapi apepun tatap syok!

Ecehhh abang malu-malu ayam pulak nak bergambar dengan zulaikha. Yang tak tahannya ayat zul laa (apak zulaikha) mana tahu kitorang boleh jadi besan.. hohoho..zulaikha ni kecik-kecik maintenance dah tinggi.. serba-serbi branded. Ah cun pulak tu..hehe..mahu melambung sahamnya.

Lepas check out kitorang singgah Mahkota Parade. Makan time!

Yang sebenarnya makanan seafood the night before tu masih dok bertenggek lagi dalam perut. Tu yang agak sebu nak makan banyak. Tapi makan jugaklah.. hengat kau ular sawa? Telan kambing sekor pastu takyah makan few days?

Comelkan anak-beranak ni?

Comelkan? Kannn?

Ni pun happy family jugak. Sangat bekerjasama melayan their kids yang hyperactive. Rindunya nak kalut camni..dengan makpak nak makan lagi..nak suap the kids lagi..sorang nak tidur lagi..aishhh

I ingat lagi masa my kids kecik. Kalut makan camnilah..sampai I nak amik sup ayam letak dalam pinggan nasi boleh I gi cedok air soya buh kat pinggan.. duh!

Ayang n aza..still honeymoon berdua :)…nak tunggu ayang pregnantlah baru ly follow ada baby kecik. Nanti anak ly takde geng 😛

Fikir punya fikir punya fikir. We decided to go to Zoo Melaka. Actually majority semua tempat memasing dah pernah pergi kat Melaka ni. Tapi sebab nak cari port celebrate birthday hero kecik..plus the kids pun tak pernah masuk Zoo..so berjimbalah disitu. Esok punya esok I sambung pasal tu kay…

Have a pleasant weekend 🙂



18 Responses to “Menawan keluarga bahagia”

  1. suliana July 16, 2010 at 12:03 pm #

    wah best nya gi jln.. sori lama tak singgah. sebab slu klu buka dot com ni end up dia tak kuar lansung.. hari ni baru ok:-)

    • rillys July 16, 2010 at 12:25 pm #

      hehe..yer ke..1st time ada yg komplen..anyway good to hear dah ok :)…take care yer

  2. Dee July 16, 2010 at 12:24 pm #

    hmm..mcm dee lah..kalut2 bila beranak kecik..dh besar2 sok senang ar sket kan ly..

    baby tu cutelah..senyuman menawan kalbu..

    • rillys July 16, 2010 at 12:44 pm #

      harap2 kan..sebab dah besar pandailah kot handle sendiri memacam..takyah harapkan kita

      ..memang cute sis baby tu..tapi bila orang amik taknak..lagi geram!

  3. Wawa~* July 16, 2010 at 12:31 pm #

    mnurut parents n pakcik2 n makcik2 ku… masa anak2 kecik ni la sronok jalan2 reramai sesama… kalo dh besor2 nnt xder nye sbb memasing ada je hal mmasing nnti. ahahaha… sronok tgk ur vacation ni. skjap tp padat <3

    • rillys July 16, 2010 at 12:43 pm #

      aah..bila dah besar sikit mulalah memasing ada hal laa..taknak ikutlah kan..so mari pergi vacation!

  4. lieza July 16, 2010 at 1:53 pm #

    wlupon vacation nyer skjp jer kak..yg penting kbhgiaan bsama keluarga tsayang yg bgannda2..

    • rillys July 16, 2010 at 2:28 pm #

      betul tu..yg penting semuanya sehati sejiwa

  5. jehan najib July 16, 2010 at 9:23 pm #

    wah! berjalans akan ko kan….
    aku ni dh gatal kaki menggeletis nk jejak tanah. huwaaaaaaa!! br 16 hr aku dh ala2 bosan wei..

    • rillys July 19, 2010 at 10:36 am #

      sabar weiii..berpantang buka suka2..untuk kecantikan dimasa hadapan..hihi

  6. mummysyafie July 16, 2010 at 11:41 pm #

    baru balik dari melaka ke dear..kekadang last minute plan ni menjadi taw.

    • rillys July 17, 2010 at 10:18 am #

      aah..last weekend pergi 🙂

  7. sofia July 18, 2010 at 10:11 pm #

    wahhhh kak…memang best pi melaka nih..pada sofia selain kl..melaka nih pun macam2 ade…boleh dikata mcm mini kl arr…

    regards,
    Triplesmiley & 1 Sweet Love

    • rillys July 19, 2010 at 10:39 am #

      aah..semuanya ada..kira meriah jugakkan..cuma A Famosa Resort jer belum terjah

  8. azzey July 19, 2010 at 12:18 pm #

    lily lotus: mmg beshhhhhhh….jln2 sambil mkn2….ha3…

    • rillys July 19, 2010 at 12:24 pm #

      pastu happy bersama..memang paling best!

  9. mya July 20, 2010 at 9:22 am #

    akak suka melaka!
    satu tempat cuti2 yang sgt best.. 🙂

Leave a Reply