Sesukahati kami bersukaria

12 Jul

Salam 🙂

Beriya hero kecik dok bercerita pasal our vacation..pok pek pok pek!

Seronok sangat my weekend haritu. Pergi vacation dengan my best frensss ..memandangkan ada ratusan pics yang disnap..I cilok sikit jer dulu untuk enterprame kat sini.

Tengok pic ni jer dah rindu balik saat ni..hehe..every moment that we had adalah sangat best!

And so do the kids!

Makan seafood sampai nak pecah perut..haha

Yeah! We celebrated birthday hero kecik didepan kandang harimau u..aumm aummm pak belang pun nyanyi sama 😀

Vacation 2 days 1 night sahaja di Melaka. Tapi kepenatan bapa2 melayan kerenah anak2 dan isteri mengalahkan vacation seminggu! Apepun we lep u lah mr. husbandsss…

More stories esok dan esok esok..sekian.



24 Responses to “Sesukahati kami bersukaria”

  1. Dee July 12, 2010 at 2:18 pm #

    wah..bestnya..dpt lak hubby sporting..lily..u plg slim ar..kehkehkeh..

    • rillys July 12, 2010 at 2:32 pm #

      slim pun sebab jaga anak2 yang lasak tahap gaban..hehe..hari2 berkejaran lari 100m pecut 😀

  2. Lyn Yusoff July 12, 2010 at 2:35 pm #

    bestnyer dpt pegi holiday…
    lagi2 dengan family kan.. sure best…

    • rillys July 12, 2010 at 3:17 pm #

      tapi yang ni i pergi dengan my best frens..pun best jugak 🙂

  3. attyfir July 12, 2010 at 3:25 pm #

    palin besh ..suami sporting..melayan kerenah anak2 dah isteri

    • rillys July 12, 2010 at 5:32 pm #

      kalau suami tak kuasa melayan..hancur plan..hiks

  4. mya July 12, 2010 at 3:30 pm #

    vacation bersama family dan BFF. best best

    • rillys July 12, 2010 at 5:32 pm #

      hehh..sebab jeles tgk akak selalu berjalan2 😛

  5. erin July 12, 2010 at 3:41 pm #

    best la ly,
    next time kene buat yg 3 hari 2 mlm
    baru puas hati! 🙂

    • rillys July 12, 2010 at 5:31 pm #

      aah haritu kejap sangat rasa. dah semuanya bz memanjangkan..selit jugaklah masa

  6. Wawa~* July 12, 2010 at 3:53 pm #

    akak ni x mcm mak org… mcm anak dara selim n ayu nyer.. sy ni mcm dah anak 4 lak… ahahaha…

    bestnyer vacation… gi mana weekend hr tu?? x sabar nk tunggu next entry ni, hihi…

    • rillys July 12, 2010 at 5:29 pm #

      gi melaka jer sis..hehe..thankslah rajin mengomen kat sini

  7. ibu mia July 12, 2010 at 8:47 pm #

    next gather please suggest where.tq

    • rillys July 13, 2010 at 10:07 am #

      uish..excited ni..nanti kita gather2 discuss kay

  8. huda July 12, 2010 at 9:34 pm #

    seksinye gambar kat kolam tu~ hihihi

    • rillys July 13, 2010 at 10:05 am #

      hehehe..tu pun diorang nak tanggalkan spentot

  9. Farah Y July 12, 2010 at 10:18 pm #

    Alaa, tak sabarnya nak balik!! 🙂

    • rillys July 13, 2010 at 10:04 am #

      erkkk..sabar2..dah boleh balik nanti cepat balik yer

  10. lieza July 13, 2010 at 9:07 am #

    amboi akk..asik bcuta cuti malaysia jer erk..syoknyer..

    • rillys July 13, 2010 at 10:03 am #

      hehe..nak kejar before puasa..boleh ke 😀

  11. azzey July 13, 2010 at 11:27 am #

    lily lotus: melaka? kat safari tu kah?

    • rillys July 13, 2010 at 12:36 pm #

      bukan safari. kitorang stay kat mahkota hotel…

  12. ayang July 14, 2010 at 2:00 pm #

    best best best…i like all pics. MMuuah!!

    • rillys July 14, 2010 at 2:53 pm #

      hihi..kat ayg pun banyak pic yg bestkan..upload kat FB!

Leave a Reply