sewa satu flight mahu pergi Sabah bahh…

9 Jul

Salam 🙂

Oit pakcik2 intai apa tu?

Tup tap tup tap keluar pic kat KLIA pulak. Memang tunggang terbalik dah my entries. Masa ni on the way to Johor..we dropped by here..nak hai2 bye2 adik baba yang nak balik Sabah lepas attend kenduri kat kampung haritu. Panjang nau explanation..ada ke orang kisah..haha

Baba and his brothers. Yang nak balik Sabah the one yang kat tengah tu..fauzi.. dia ni adik baba no.2..ada kembar perempuan tau..muka sama cuma versi perempuan..hehe..nanti I tunjuk dilain hari..yang kitorang nak gi Johor tu rumah kembar perempuan dialah.  Yang kiri sekali tu yang baru kahwin haritu..farid

Diriku tak keruan melihat kedai2 yang patut diterjah..haha

Apesal bodyku macam belon mengelembung..ekekeke..salahkan sweater tu..I beli masa pregnantkan hero kecik..mahu tak besau jadinya..tetiba rindunya nak kembungkan perut..haha

Hero kecik suka cium2 my tummy camtu. Tapi bila I buat joke kata..dik, ada baby dalam tummy mama ni tau..pap! pap! dia bantai perutku…huhh..still taknak adiklah tu

Biras baruku..nana..lepas kahwin sorang dok KL sorang dok Johor. Weekend baru jumpa..sedih.

Dengan makcik baba yang paling sporting dan sempoi.

Bye fauzi! Adik baba ni polis marin kat Sabah. Kahwin pun dengan orang Sabah..anak dah dua. Insyaallah ada rezeki kami sewa satu flight pergi Sabah.. haha

Sesi pic keluarga di KLIA 2010. Tapi bertuah punya anak2..dah elok susun macam keretapi melintang..boleh pulak dedua lari gi belakang I. Bak kata abang..ehh, betullah mama..kata susun macam train..tu yang diri belakang mama..pinn pinn ponn ponn betullah haiii!

Dua2 jalan dah taknak pimpin tangan makpak. Aishhh..rindunya zaman diorang baru pandai jalan..sob seb sob seb 🙁

Dan hikhmahnya..makpak lehlah jalan2 pimpin2 macam doniaaa ini ana yang punya! Nak lari kejar anak yang dah tersalah lorong pun sambil pimpin tangan..ohh sweet sour betul 😛



24 Responses to “sewa satu flight mahu pergi Sabah bahh…”

  1. kniedaz July 9, 2010 at 11:52 am #

    wah…saja diorang bagi can abah n mama dia pegang2 tangan macam dolu-dolu hehe

    • rillys July 9, 2010 at 12:18 pm #

      hehe..thanks kerana memahami 🙂

  2. Aleeya July 9, 2010 at 12:32 pm #

    ermmm dak2 ni nak cpt bedikari kan hehehe

    pepon takpe la..leh pegang tgn ngan hubby kan..ley teringat sket zman muda2 dlu heehheeh

    • rillys July 9, 2010 at 1:51 pm #

      betul tu. eh damia pun gitu ke..takmo pimpin2 dah ke

  3. Wawa~* July 9, 2010 at 1:44 pm #

    ahaha.. btul2.. masa ni laa mak n pak leh smbung saat2 mumantis sesama… hikhik..

    • rillys July 9, 2010 at 1:50 pm #

      ahaks..suweeettt momentkan

  4. zuris July 9, 2010 at 1:55 pm #

    gaya lily ambil gambar ngan baba macam orang baru2 bercinta le pula.malu2 kucing.hehe ;P

    • rillys July 9, 2010 at 3:07 pm #

      itulah..nampak sangat poyo..hahaha

  5. Dee July 9, 2010 at 2:16 pm #

    lily, kalo gi sabah ada saudara mara syioklah..pegilah..pegilah..hehehe..

    • rillys July 9, 2010 at 3:06 pm #

      insyaallah kalau jadi hujung tahun ni :)…tak pernah jejak kaki kesana pun

  6. rasp July 9, 2010 at 5:10 pm #

    bestnya ada family kat sabah…
    leh gi holiday sana….
    nak ikut lehhhh

    • rillys July 9, 2010 at 5:28 pm #

      kalau ada rezeki boleh pergi..jom sis!

  7. lieza July 9, 2010 at 9:44 pm #

    pheewit…nak ole2 dr sabah satu..ehehehe

    • rillys July 12, 2010 at 9:50 am #

      aikk..satu jer? takpe i bagi sekalung mutiara..huhu

  8. Lyn Yusoff July 9, 2010 at 10:03 pm #

    hero kecik taknak adik lagi ker??
    alaaaa bagi jer.. sure nnti dia suka.. hehehe

    • rillys July 12, 2010 at 9:50 am #

      still tak bagi greenlight lah lyn..tgk tahun depan dia dah start kindie..maybe ada chance kot..hehe

  9. watie July 10, 2010 at 9:23 am #

    kalau nak sewa 1 flight pi sabah.. nak tumpang sekali eh hihihi

    • rillys July 12, 2010 at 9:49 am #

      ehh bolehhh..I bagi u special price..haha..tetiba nak charge pulakkan 😛

  10. beja July 10, 2010 at 8:20 pm #

    lily, hubby ada gen kembar? hu3.. ada can la ek nk pegnant twin nti? best nye la kan nti.. ni baru la dpt bc sume n3 lily.. sblm ni susahnye la pun.. PC opis tu prob tol bila nk buka blog lily ni..

    • rillys July 12, 2010 at 9:49 am #

      oo yer ke..dapat jugak buka akhirnya. lama beja tak komen kat sini..hehe

      aah husband ly ada 2 pasang adik yang kembar..itulah kalau ada rezeki dapat kembar..seronoknya..amin

  11. azzey July 12, 2010 at 10:35 am #

    lily lotus: hubby u org sabah ek ???

    • rillys July 12, 2010 at 11:46 am #

      erk..husband i orang perak. yang ke sabah tu adik dia..bertugas kat sana..orang rumah dia pun orang sana

  12. erin July 12, 2010 at 3:58 pm #

    betol2 balas dendam jln ber2 dgn laki sdri
    sambil berpegangan tgn
    who care, right?! ;p

    • rillys July 12, 2010 at 5:28 pm #

      hahaha..i like! who care kan?

Leave a Reply