kelapa golek..kepala geleng

7 Jul

Salam 🙂

Nak beli kelapa tak?

Memang peninglah orang yang makan hasil kelapa ni. Habis dibuat macam bola baling dek diorang ni…

Puaslah I dok suruh diorang lambung2 sabut kelapa tu jer dahlah. Takde feel katanya..sabut tu ringan melayang..haa kalau baling terkena kat kaki kelapa berat tu lagi masyuklah feel tu kang!

Underneath pokok kelapak sawit

Dah nak masuk senja baru terasa perut kelaparan. Licin boliau pinggan..bagus!

Sesi bertenet dimalam hari. Dok pulak santai2 kat beranda tepi rumah..asal dengar jer bunyi2 yang tak diingini, I cabut dulu!

With aunty timah. Isteri kepada pakcik baba..pakcik nan. She’s an african.. tengok anak dara dia..hehe..rambut dia mahal u!

To aunty timah..I know u’re reading this..hehe..sorry tak dapat sembang lama haritu (eh..she can speak malay fluently tau)..apepun nanti we all turun johor lagi kita jumpa yer..rindu kat ur roti ermm..ape nama roti yang u buat masa breakfast dulu ekk..memang yummy..no wonder badan u maintain slim jer.. very healthy diet u had :)…I jugak yang dah kembang lebih dari biasa..hehe

Have a lovely wednesday guys!


16 Responses to “kelapa golek..kepala geleng”

  1. Dee July 7, 2010 at 11:45 am #

    eh..ur aunty timah mmg slim ar..best ar kg ada tenet line..kt kg hubby..jgn harap..

    • rillys July 7, 2010 at 11:58 am #

      memang slim dee..tinggi plak tu..orang2 diorangkan memang susuk tubuh gitukan..hehe

      line tenet tu pakai broadband jer dee..dulu line tepon pun pengsan nak dapat..ekkeke

  2. dnelayan July 7, 2010 at 11:57 am #

    seronoknye..

    • rillys July 7, 2010 at 12:35 pm #

      apa saja pasal kampung memang seronok :)…thanks sudi singgah sini

  3. attyfir July 7, 2010 at 12:34 pm #

    jeles gak ngn aunty timah .selim je.
    lily pun apa kurangnya .

    • rillys July 7, 2010 at 12:51 pm #

      yg aunty timah memang patut jeles. slim habis..tapi yg ly tu akak jgn tertipu dengan pic..hihi

  4. Aleeya July 7, 2010 at 2:13 pm #

    aunty timah..tingginye…

    • rillys July 7, 2010 at 2:25 pm #

      aunty tu tinggi satu hal..bergambar plak dgn insan yg rendah..hihi

  5. Lyn Yusoff July 7, 2010 at 8:31 pm #

    comel anak ur uncle tuh…
    curly hair lagi.. hehehe

    • rillys July 8, 2010 at 1:20 pm #

      mix malay-african tapi muka dia more to african look…

  6. Zana July 8, 2010 at 1:02 am #

    kalau duk kg, mkn apa pun sedap.. kan??

    • rillys July 8, 2010 at 1:14 pm #

      aah..semuanya fresh..memang berbaloi

  7. Farah Y July 8, 2010 at 5:29 am #

    Nampak best je tengok sesi internet beramai-ramai tu.

    • rillys July 8, 2010 at 12:24 pm #

      hehh..itulah penangan teknologi sekarangkan

  8. Azzey July 8, 2010 at 11:40 am #

    lily lotus: Ade kenduri ke tuh? Cam meriah jerk….

    • rillys July 8, 2010 at 12:18 pm #

      aah kenduri kahwin adik ipar. tu yg kena kawal budak 2 orang tu..melasak tak ingat kalau balik kampung

Leave a Reply