Oren mata hitamku dipanah pengantin

6 Jul

Salam 🙂

To my BIL n wife..sorry yer..drag lama nau nak publish pic korang sanding kat kampung..hihi..lately entry2 disini agak tunggang terbalik..haha..ikut mood makcik limah lenggang jer mana nak publish dalam draft.

Apepun korang memang pengantin terhangat (cewah cover makcik jangan tak cover)…mana taknya..dahlah hari keterikan kepanasan..pengantin pulak pakai busana oren..hihi..berlawan2 dengan cuaca yer. Memang terbuntang biji mata tetamu yang hampir layu..cehh pandai jer haku :P…haha..ni kes sampai dah taktau nak tulis apalah ni dientry kenduri kahwin yang super banyak lately.

Apesal I sanding dulu macam takde jer minum silang2 ni..haha..takpelah janji tidur kaki bersilang2 laki bini..hahaha! Asal buat jer entry pasal pengantin baru mesti jari ni nak taip benda notty2 ayam..peace 😛

Ehh..selamat pengantin baru to farid n nana! Silalah cepat2 tambah cucu untuk mak abah kat kampung. Ok I better stop sebelum jari ni kembali notty.



8 Responses to “Oren mata hitamku dipanah pengantin”

  1. Dee July 6, 2010 at 12:04 pm #

    wui..mmg terang benderang mata ngan kaler oranje tu..apa pun..selamat pengantin baru ye..minum silang2 tu style lama tu lily..hihihi..

    • rillys July 6, 2010 at 12:30 pm #

      kira sekarang nak buat come backlah kot style tu..main silang2..hihi

  2. rasp July 6, 2010 at 1:11 pm #

    tang ‘silang’ tu yg best tu..
    tak kiralah silang kaki ke, silang tangan ke, silangkata ke heheheehe

    • rillys July 6, 2010 at 1:50 pm #

      jangan sampai tertumpah air tu dah..mahu mengamuk mak andam empunya baju tu..hihi

  3. pinky July 6, 2010 at 2:32 pm #

    wow.. sgt Dutch!!

  4. lieza July 6, 2010 at 10:35 pm #

    amboi2..mmg tetiba jd oren mata ni kak..ehehehe

    • rillys July 7, 2010 at 1:01 am #

      jadi oren takpe..jgn jadi juling pulak 😛

Leave a Reply