Flying kiss untuk German..flying kick untuk Ghana

5 Jul

Salam 🙂

Selamat memulakan minggu baru. Selamat juga menghitung hari untuk menyambut kedatangan bulan ramadhan. So how’s your weekend?

Mine? Oklah takdelah kepenatan sangat macam few weekends sebelum ni. Out of town sesaja..so last weekend relax jer..kesana kesini..but still in town.

And yang penting German menang..menang besar pulak tu! Tapi sedih sebab Ghana kalah..sedih betul sebab banyak sangat peluang tapi dihampakan.. especially tang sepakan percuma yg minit terakhir tu..ok mari jadikan tiang gol tu sebagai kambing hitam..hoho!

We went to KLIA to send someone back to Sabah. Yang tu later2 lah I story…

Now, pulang ke tujuan asal datang ke ofis harini..siapin kerjaan dong 😛

Have a happy monday!



18 Responses to “Flying kiss untuk German..flying kick untuk Ghana”

  1. suliana July 5, 2010 at 2:05 pm #

    kaki bola juga lily yek..hehe

    • rillys July 5, 2010 at 3:12 pm #

      hasil godaan husband 😛

  2. Farah Y July 5, 2010 at 2:08 pm #

    Happy Monday to you too, Kak. Sangat looking forward to Ramadhan. Cuma waktu buka kali ni, extra lambat sikit lah. Around 9++ pm.

    • rillys July 5, 2010 at 3:12 pm #

      ohh lambatnya..ehh u kat mana actually 😀

  3. farah July 5, 2010 at 3:23 pm #

    tetiba saya pon minta german hahahaha

    • rillys July 5, 2010 at 3:43 pm #

      ohh before this tak minat ekk..hehe

  4. farah July 5, 2010 at 3:24 pm #

    eh minat..salah taip

  5. Dee July 5, 2010 at 4:28 pm #

    hantar sapalah tu ye sis..hubby ke?

    • rillys July 5, 2010 at 5:16 pm #

      eh taklah..hantar adik hubby..lepas kenduri kat kg. haritu..kembali kepangkuan anak isteri kat sana..dia bertugas
      kat sana..kahwin pun dengan orang sana

  6. Sumijelly July 5, 2010 at 4:40 pm #

    saja jer kan… cess… menayang gmbr KLIA…muahahaha……..

    • rillys July 5, 2010 at 5:15 pm #

      erk..apa yg saja..hihi..dah memang betul pergi situ last weekend 😀

  7. Wawa~* July 5, 2010 at 4:51 pm #

    my fave teams sume dah balik *nanges* but i think german boleh jd juara this year. mantap wokkk…

    • rillys July 5, 2010 at 5:12 pm #

      hohoho! kita tunggu dan lihat…

  8. Lyn Yusoff July 5, 2010 at 5:49 pm #

    jom layan bola same2..
    hahahhaa

    • rillys July 6, 2010 at 10:04 am #

      u pun layan ke? jom2!

  9. Lady of Leisure July 5, 2010 at 9:04 pm #

    my weekend cam biasa kuar memakan etc.. maklum la weekend kan tak masak ekekeke

    • rillys July 6, 2010 at 10:04 am #

      aah..same goes to me..weekend adalah cuci tangan dari cooking..hehe

Leave a Reply