anak dara erra n anak teruna rita…

3 Jul

Salam 🙂

Pssttt..meh layan pic anak artis yang dah jadi kanak2 riangria!

Sebelum tu I bagi intro dulu yer..ni ada program rancangan realiti baru, Fesyenista Manja Baby Kiko yang akan disiarkan di Astro Ria bermula 4 July ni pukul 6.30pm..mengisahkan lapan selebriti menghias pakaian anak berusia dua hingga empat tahun dengan cara paling kreatif dengan pakaian Kiko mengikut tema mingguan yang ditetapkan…

Artis yang terlibat..erra, abby, sabrina ali, rita rudaini, nadia mustafa, lisdawati, rosma, dan enot…

Tapi I nak zoom pics 2 artis yang I minat ni jer..hiks

Rita rudaini n husband..eh nampak ok jer..jahat tau siapa yang gosip2 kata rumahtangga diorang tengah bergolak..hohh janganlah..mereka sangat sepadan secocok 🙂

Buah hati rita n husband…airit

Erra n aleesya..eee dah besar anak ratu cantik ni..I think ikut rupa bapa dia kot ekk..yg penting tatap maintain comel! Mommy dia takyah cakaplah..macam anak dara sweet 21..hehe

See..cutenya! Ada yang pernah tengok dia live tak? Bam bam kan?…Aleesya dah besar.. bolehlah mommy produce adik untuk dia pulak..baby boy perhaps?? Ikut muka erra pulak..uish hensem tu..haha

So all the best untuk mereka..eee mesti seronok rancangan ni..lain dari yang lain..jangan lupa saksikan 🙂


***pics credit from forum artismelayu.net



10 Responses to “anak dara erra n anak teruna rita…”

  1. mummysyafie July 3, 2010 at 1:18 pm #

    agak2 siapa yang selalu wat kejutan? aku rasa erra la kot..hihihi..tapi tul la, baby dier macam muka imran kot.

    • rillys July 5, 2010 at 10:41 am #

      hehe..sesama kita tengok siapa yang kena! geram tengok anak erra ni kan

  2. Farah Y July 3, 2010 at 1:51 pm #

    Comel sangat! Tak besar eh anak masing-masing. Rasa macam baru je lahir.

    • rillys July 5, 2010 at 10:38 am #

      seronok tgk anak membesar depan mata 🙂

  3. idashah July 3, 2010 at 11:10 pm #

    vavavav mcm wartawan ko sejak akhir2 neh hehehe
    pasti tgk!cute nya baby tu

    • rillys July 5, 2010 at 10:36 am #

      ekekeke..weekend kita hiburkan diri dengan cerita artis pulak

  4. Wawa~* July 5, 2010 at 11:29 am #

    wawawawa… comel jer baby2 ni.. nat tobet2 jer pipi dorg… ekekekeke

    • rillys July 5, 2010 at 12:05 pm #

      kan..tengoklah mak2 mereka..kan comel jugak

  5. izan July 8, 2010 at 5:20 am #

    weh, da besar anak erra. erra pun makin cantik. mmg btl ckp ko, mcm anak dara sweet 21. apa rahsia dia ek =)

    • rillys July 8, 2010 at 12:35 pm #

      aku pun nak tahu apa rahsia dia. yg penting jgnlah cucuk sana sini..hihi

Leave a Reply