saya budak montel yang baik :D

29 Jun

Salam…:)

Nak tengok budak bam-bam tak? Anak my bff nani..yang sedang membesar bagai johan!

Ni masa our gath few months ago..baru 3-4 bulan gitu kot..sedang hebat membina badan masa ni. Dan sekarang…

Haa amik! Dah 6 bulan..kira sendirilah berapa lipatan kat badan dia..berat around 10kg..hahahaa! Eee adik amie memang bikin aunty geram tak hengat tau..nantilah gath kat melaka next week..eee!

Baik jer landing dalam sinki..nak mandilah kot ekk nani. Sian..tak dapat nak bergerak bebas..terbatas pergerakan. Hahahaa..memang boleh sangat jadi boyguard gagah perkasa kepada kakak chica yang gebu tu..eee geram tak habis lagi ni..to nani..silalah kebalkan diri adik amie untuk dilepaskan geram next week..see ya!



28 Responses to “saya budak montel yang baik :D”

  1. cintaqaseh June 29, 2010 at 12:26 pm #

    OMG…mandi dalam sinki.sangat-sangat comel.debab nyer..seronok di gomol-gomol nih.eh, tak lucah kan gomol tuh.hahahha

    • rillys June 29, 2010 at 1:12 pm #

      hahahaa..kalau mandi kat bawah kang fengsan nak angkat kot! ahaks..gomol untuk baby tak lucah bunyinya

  2. erin June 29, 2010 at 12:33 pm #

    yup..cute sgt!!
    tembam! bolat!
    dah nmpk dh rupe maknye
    si cikah gebu plak sebijik tol ikut rupe bapaknye
    sesuai la tuuu..!

    • rillys June 29, 2010 at 1:11 pm #

      kannn..memasing dah ikut acuan

  3. syeka June 29, 2010 at 12:54 pm #

    ketul2 je bdn dia..
    ee geram la tgk..

    • rillys June 29, 2010 at 1:10 pm #

      kalah bodybuilder 😀

  4. REDBLOODSNOW June 29, 2010 at 1:04 pm #

    ya Allahhh..montel nyerrr. soooo cuteee. geram weh nk picit pipi bam bam die tuh ah..hehehe

    • rillys June 29, 2010 at 1:09 pm #

      hahahaa..sok ada anak bela sampai bam-bam camni

  5. Sumijelly June 29, 2010 at 2:56 pm #

    ya allah….tembam nya dia.. baper KG tu lily oit?? hehehe
    mau jenuh nak pegang kalu lelama tu….
    geram nya..nak di gigit2 jer rasa…

    • rillys June 29, 2010 at 3:10 pm #

      ly ada mention dalam entry ni..10kg..huhuhuu..geram jangan tak geramm

      • Sumijelly June 29, 2010 at 3:19 pm #

        hoi..10kg ko….
        anak sumi pun bwah 10 kg lagi tau..dh setahun lebih….
        mak aih..terasa sungguh tu kalu dukung…

        • rillys June 29, 2010 at 3:47 pm #

          ahaa..tau takpe :)…tak kisahlah berat mana..yg penting sihatkan

  6. Dee June 29, 2010 at 3:21 pm #

    masyaallah lily..mcm baby michelin je..abislah tu kena gomol nanti..

    • rillys June 29, 2010 at 3:46 pm #

      ekekee..memang siap sedialah dia nanti

  7. Shada June 29, 2010 at 3:43 pm #

    eiyyyyyyy cutenya dia tuuuuu!
    i pun geram niiii!
    i pantang ni tgk budak-budak cute 10 kg mcm beras cap cap rambutan dahlah cute gerammmmmm!
    allergik mata tgk dia ni…seb baik tak gomol screen ni ha..
    hehehehhehehe

    nnt cium peluk muahs kat dia OK?

    • rillys June 29, 2010 at 3:45 pm #

      hahahaa! i can feel ur geramness..ok set nanti i tolong cium peluk dia untuk u kay..hiks

  8. lieza June 29, 2010 at 7:52 pm #

    mmg montel..gewammm giler..klakar tgk mndi dlm sinki..igt husna pon dlu mndi kt sinki..ehehehe

    • rillys June 30, 2010 at 12:35 pm #

      senang mandi dalam sinki ni..tapi jgn tgh syok mandi dia beraksss pulak..haha

  9. mar June 29, 2010 at 8:24 pm #

    uiii…uu! montelnyeeeee!!!

    geram3! kak lily tlg cubit utk sy..ekeke =)

    bdn ahli gustiii tu!

    • rillys June 30, 2010 at 12:34 pm #

      boleh..nanti akak cubitkan :P…buat mcm anak sendiri..boleh 😀

  10. juelee June 29, 2010 at 9:58 pm #

    montelllnye kak…. gerammmm… rasa nak geget2 pipi die… gegetkan tok sy kak…

    • rillys June 30, 2010 at 12:33 pm #

      aik..nak suruh gigit tang pipi jer ke..ekekeke..tang lipatan perut tu yg mahal tu taknak ke 😀

  11. ain June 30, 2010 at 8:30 am #

    bam bamnyaaaaaaa…..

    kalau ain mesti tak larat nak dukung nie….

    huhuhu….

    • rillys June 30, 2010 at 12:33 pm #

      siapa yg larat dukung memang salutelah..hehe

  12. mummysyafie June 30, 2010 at 4:39 pm #

    hahaha..bertingkat² isi badan baby nie. geramm..tapi lucu gak

    • rillys June 30, 2010 at 5:09 pm #

      hehe..banyak spare tyre

  13. ibu mia June 30, 2010 at 10:33 pm #

    mak apaknye pon kalu tgk gerammm tak hengat jugakk..hehe

    • rillys June 30, 2010 at 11:39 pm #

      haha..mak paknya lagilah kan..taktaulah kalau anak ly camtu..mmg meraung jer ly kerjakan..hihi

Leave a Reply