isnin yang peninn…

28 Jun

Salam…:)

Yeah! German menang! Argentina pun menang! Hahaa..sudahnya pening both team yang I admire menang dan akan bertemu nanti. Nanti nak teliti team mana antara 2 tu yang ada player2 hensem the most..maka disitulah hatiku akan bertakhta πŸ˜›

Abang ni, orang sibuk main bola..dia sibuk main golf tipu tu..hehee..asal buat pukulan jer kompem dia aim dalam kolam ikan yang jadi tak jadi ni. Pastu bertempiaran ikan2 yang tengah berenang dilautan tenang tu.

Kesimpulannya yang I nak bagitahu..abang memang tak minat football. Sekian.

Adik beradik 2 orang jer. So weekend main berdua jerlah. Abang tengok adik..adik tengok abang. Bila gaduh dia tuduh dia..dia tuduh dia..end up both kena sorang sedas cubitan..senang cerita.

Macho tak? Hahaa..oklah sekian entry dariku yang baru pulang dari Johor.. makanya diriku sedang diulit keletihan plus kemengantukan plus kelaparan.

Memang best kalau ada yang cari pasal sekarang ni. Memang kena sangatlah timingnya :D…eh mehlah masuk kandang singa betina ni..sila2!



20 Responses to “isnin yang peninn…”

  1. Aleeya June 28, 2010 at 12:14 pm #

    owh tidakkk , tak ske german, tak ske argentina, tak ske klose, tak ske podolski tak ske messiiiiiiiiiii hahahahah jgn maree huhuuuu

    • rillys June 28, 2010 at 12:19 pm #

      wahahaha..dah tu minat siapa?

  2. nano June 28, 2010 at 12:15 pm #

    wuuooo..
    lawa header baru :p

    • rillys June 28, 2010 at 12:18 pm #

      uiks..dah lama header ni bertakhta yang oii πŸ˜€

  3. pinky June 28, 2010 at 2:25 pm #

    german! german!!

    • rillys June 28, 2010 at 3:28 pm #

      erkkk..hihii..penyokong tegar ni

  4. Farah Y June 28, 2010 at 8:45 pm #

    Salam singgah!
    Spain, Spain! Ehehe.

    • rillys June 29, 2010 at 10:54 am #

      thanks sudi singgah..salam kembali :)…eh tetiba spain kat sini..hiks

  5. Rozey June 28, 2010 at 10:59 pm #

    lily lotus: ni baru 2…..klu dah 12 mcm mana ek ????

    • rillys June 29, 2010 at 10:52 am #

      pengsan! boleh buat team bola tu..hihii

  6. lieza June 28, 2010 at 11:15 pm #

    abg dh beso nk jd tiger woods kot..ehehehe

    • rillys June 29, 2010 at 10:52 am #

      erk..ikut bakat takpe..tapi jgn ikut attitude..hiks

  7. Thoha June 29, 2010 at 8:34 am #

    salam..sama la..saya pun sokong jerman dgn argentina gak..tp dua akan bertemu nanti..tak best la..hehe

    • rillys June 29, 2010 at 10:51 am #

      berbelah bahagia gitukan. takpelah senang sikit hati tgk match..siapa menang pun tak kisah..hehe

  8. erin June 29, 2010 at 12:44 pm #

    kami lg best ly,
    sure sokong team yg kalah
    sbb kesian
    hahhaha!

    • rillys June 29, 2010 at 1:11 pm #

      hahahaa! baguslah gini..eh for sure u go for german!

  9. REDBLOODSNOW June 30, 2010 at 10:44 am #

    hehe..sorg tuduh sorg ek dorg kak. teringat plak time zie still kecik dulu. selalu gak gituΒ²..haha

    • rillys June 30, 2010 at 12:31 pm #

      aah kalau ramai siblings lagi syok..boleh tuduh ramai2..ekekeke

  10. ibu mia July 1, 2010 at 9:52 pm #

    lily pakai kete baru x bagitau pon…huhu

    • rillys July 2, 2010 at 1:09 am #

      hehh..the problem is..itu kereta dah lama ada..tapi diwakafkan di johor..balik sana pegang title tokey sawit baru pakai :D…balik KL jadi kuli balik tak layak pakai..hihihii

Leave a Reply