kek-kek yang meloyakan…

27 Jun

Salam hujung minggu…:)

Ada yang tengah makan kek tak? Atau baru lepas makan kek ke..or perhaps baru teringin nak gi beli kek? Hehh..ni I nak share..selera tak, nak makan kek2 kat bawah ni..dapat kat email..adakah cukup tempting untuk dinikmati..hiksss

kek ‘bangkai burung gagak’

kek ‘muka yang super hodoh’

kek ‘pengantin yang dibunuh kejam’

kek ‘tengkorak’

kek ‘tangan putus yg dikerumuni tikus’

kek ‘tikus’

kek ‘biji mata tersembul-sembul’


Haa! Apa macam? Boleh lalukah ditekak..hihii..mana yang paling meloyakan? For me, semua pun rasa nak muntah! Memang takde kerja betul pembikin2 kek haru-biru semua ni…apepun selamat menikmati hidangan 😛



18 Responses to “kek-kek yang meloyakan…”

  1. Rozey June 27, 2010 at 12:47 pm #

    Kang kata mengong…..marah plak yg buat kek nih…..tp mmg pon….ha3…..hlg selera nak lunch i nih…..

    • rillys June 28, 2010 at 11:18 am #

      haha..memang mengong pun..tak terfikir ada orang nak bake kek camni

  2. cintaqaseh June 27, 2010 at 8:39 pm #

    fuhhhhhhhh…memang tak menyelerakan langsung.yang tangan putus tu lagi lah, nampak real sangat2.

    • rillys June 28, 2010 at 11:13 am #

      siap ada darah..pastu kena kerumun dengan tikus plak

  3. idashah June 27, 2010 at 11:26 pm #

    tak snggup nak makan tp kan salute kat pembuat kek neh. kretif! hebat!

    • rillys June 28, 2010 at 10:55 am #

      tapi ada orang yg sanggup makan..memang tekak hati kering betul..hahaa

  4. REDBLOODSNOW June 28, 2010 at 9:30 am #

    HAHAHA…MCM² JEK KEK TUH EK. KEK PENGANTIN LELAKI DI TOLAK JATUH TUH LUCU AH ZIE TGK. CIAN PENGATIN LAKI TUH. GENTI KEK DIVORCE TUH :p

    • rillys June 28, 2010 at 10:54 am #

      aah kompem kek putus hubungan..hihi..takde kerja betul itu pun nak celebrate

  5. Aleeya June 28, 2010 at 10:06 am #

    erkkkkkkkk ngeri nak makan la kek gitu hahaha tak sangguppppppp

    • rillys June 28, 2010 at 10:52 am #

      kannn..hihii..baru tgk pics..kalau tgk betul2 mahu termuntah

  6. kniedaz June 28, 2010 at 11:30 am #

    Orang kalau boleh, nak kek yang cantik..ni ada jugak yg nak kek macam ni..tak lalu nak makan..huhu

    • rillys June 28, 2010 at 12:19 pm #

      sebab ada yang sengal berminat nak kek camni..tah apekan

  7. Sumijelly June 29, 2010 at 3:11 pm #

    x lalu makan dn tgk la…yarrrrrrrkkkkkkkkkkkkk

    • rillys June 29, 2010 at 3:52 pm #

      hahahaa..ly buat entry ni pun tengok sipi2 😀

  8. mummysyafie June 30, 2010 at 4:43 pm #

    uiii..sikit pun takmo makan.

    • rillys June 30, 2010 at 5:08 pm #

      pandang pun taknak ekk..hehe

  9. dina July 2, 2010 at 1:18 pm #

    eeeuuuwww…
    kembang tekak nak makan kek…
    sape r yg mental sanggup beli kek cmne ek??

    huhuhuuhu…

    • rillys July 2, 2010 at 2:59 pm #

      bukan takat kembang tekak lagi ni..rasa nak meletup dah tekak tengok ni..hehe

Leave a Reply