Scha n Awal..cinta terhangat di Bali

26 Jun

Salam…:)

Aloha! Salam sabtu..ehh ada tak peminat separuh mati scha n awal kat sini? Hiks..bukan apa kotlah ada yang nak tahu pasal perkembangan loving story merekakan. Ni I ada grab few pics from Cari Forum. Khas untuk tatapan anda..pada yang geli2 geleman tu..totop mata..hehe..I pun tengok sipi2 jer..boleh 😀

Holiday kat bali

Very the loving couple. Don’t ever-ever kacau daun feeling gitu…

Seksi u kaki2 mereka ni..hahaa

Dah molek sangat kahwin ni. Hehe..barulah boleh kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi!

Nak menjeles pun takde faedah yer tak? Nak meluat pun tak untung apa.. hahaa..sabar jerlah. Harap2 hubungan mereka kekal sampai jinjang pelamin sekaligus sampai ke pintu syurga. Amin…



14 Responses to “Scha n Awal..cinta terhangat di Bali”

  1. cintaqaseh June 26, 2010 at 12:58 pm #

    moga mereka ditemukan jodoh.InsyaAllah…=)

    • rillys June 28, 2010 at 12:13 pm #

      doa yang baik..amin

  2. Lady of Leisure June 26, 2010 at 2:15 pm #

    gosip2 ni i like

  3. ina camar June 26, 2010 at 3:45 pm #

    oklah tu kalo betul bercinta… benda baik… ahahskss

    • rillys June 28, 2010 at 12:11 pm #

      aah..doa yg terbaik jerkan

  4. mrs zahir June 26, 2010 at 11:05 pm #

    lily..ade tag utk lily yer..

    • rillys June 28, 2010 at 12:07 pm #

      ooo yer ke..hehe..nanti2 ly free ly buat ekk..tapi tak promise dalam masa terdekat..hihi

  5. mummysyafie June 27, 2010 at 9:48 am #

    dulu suka ngan scha ni. tapi skrg kurang sikit.

    but ingat tak dulu..bukan main duk puji fahrin tinggi mengunung..pastuh bila tak suka boleh plak masuk campur hal linda vs fahrin.

    pastuh..fahrin n awal ni kan kawan baik. so tak mustahil satu hari nanti kawan baik ni boleh bermasam muka.

    • rillys June 28, 2010 at 12:06 pm #

      hmm..ly pun dulu suka gak dgn scha..start yg dia berlakon drama dgn elly mazlein dulu tu..pastu lelama
      dah jadi macam agak kureng pulak..tambah2 dengan gaya dia menjawab soalan2 dari wartawan..sangat
      tidak humble..huhu

  6. idashah June 27, 2010 at 11:24 pm #

    mmg betul lah diaorang berchenta tp tak mengaku…
    semoga perchentaan diaorang menjadi dan cepat2 kawin

    • rillys June 28, 2010 at 10:58 am #

      hehe..jawapan standard artis camtulah

  7. erin June 29, 2010 at 1:04 pm #

    ada a few erin dh tgk kt muaturun.my
    huahuahua
    dh bercinta tp menafikan
    adoyaiii!

    • rillys June 29, 2010 at 1:10 pm #

      jangan sok dah clash kecoh sekampung..huhu

Leave a Reply