menapakkan kaki itu bagus

25 Jun

Salam…:)

Eh actually dah habis story pasal kenduri kat Ipoh tu, tapi ada a few candid pics yang I nak share dengan anda semua…kerana anda begitu berharga..eh tetiba..

Ni masa baru sampai kat rumah pengantin perempuan. Rite before nak berarak. Punyalah jauh nak kena menapak masuk dalam taman tu..ingatnya memula dekat jer dari parking tu..sekali..hihii..so adalah makcik yang baik hati ni datang naik motor nak bawakan nenek baba.

Sesi mengangkat nenek mertuaku ke atas motor. Kecik2 molek pun boleh tahan beratnya..hiks..takpelah yang penting nenek tak capek dong! Thanks kerana keprihatinan pihak disana :)…Tapi bukan nenek jer yang dibawa dengan motor…

Haa pengantin perkasa segak bergaya ni pun sama kena angkut. Hihii..yerlah kot berpoluh-poluh kang haiii..tapi rasanya lagi berpeluh lagilah hangat perarakan tak? Naknya siap menitik2 peluh jantan..lagi seksi u..hahaa..dah cukup.

Yang takde kena mengena silalah menapak bertapak2 yer. Hihii..takpelah bukan selalu pun hantar rombongan pengantin. Sesekali exercise jarak jauh ok apa. Tapi lepas tu memang macam hujanlah peluh berguguran didalam dan diluar kawasan fizikal! Ok lagi..daripada hujan ribut petirkan? Lagi tak dapek nak nolong aihhh..hihii

Apepun selamat berhujung minggu :)…I’m going down to johor this weekend..selagi boleh pergi melencong kita pergi (bukan melancong yer). Daaaaaaa!



20 Responses to “menapakkan kaki itu bagus”

  1. nano June 25, 2010 at 11:52 am #

    awat jauh ngat tu,
    hehe xpe yg lain2 exercise yep :p

    • rillys June 25, 2010 at 12:13 pm #

      salah budget parking. pastu malas nak masuk balik kereta dengan bergondol2 hantaran..hehe..
      exerciselah jadinya

  2. Aleeya June 25, 2010 at 12:00 pm #

    hehheh bestnye nek motor tingat jaman nek moto ngan arwah atok ermmmm

    • rillys June 25, 2010 at 12:12 pm #

      yang ni best sebab semua orang tengok..jadi perhatian..hehe..

      wah..kenangan manis awak dengan arwah atok tu..selamanya dikenangkan

  3. kotak hati June 25, 2010 at 12:23 pm #

    hi…biar penat asal sihat..tak gitu??

    • rillys June 25, 2010 at 12:45 pm #

      dah cukup penat nanti berehat pulak 🙂

  4. Rozey June 25, 2010 at 4:40 pm #

    lily lotus : happy weekend…:P

    • rillys June 25, 2010 at 5:03 pm #

      thanks :)…u too!

  5. Dee June 25, 2010 at 5:20 pm #

    baguslah dorang ni..prihatin sungguh..btw..have a safe journey ye lily..

    • rillys June 25, 2010 at 5:29 pm #

      thanks dee :)…enjoy ur weekend yer

  6. Ada Dalina June 25, 2010 at 8:43 pm #

    bestnya g org kawen….
    huhu…tgh pntang dok diam2 kat umah!

    • rillys June 28, 2010 at 12:15 pm #

      takpe..dah habis pantang nanti siaplah ekk..pasang badan pastu gi vogue2 kat kenduri..hiks

  7. Lyn Yusoff June 25, 2010 at 10:19 pm #

    enjoy ur weekend yeah…..:)

    • rillys June 28, 2010 at 12:14 pm #

      thanks dear..same goes to u

  8. ArELeEz June 25, 2010 at 10:32 pm #

    syioknye melencong! leez dok umah jer kot.. hu3..

    • rillys June 28, 2010 at 12:14 pm #

      melencong lebih syok dari melancong..hahaa

  9. Lady of Leisure June 26, 2010 at 12:50 am #

    wah syoknya pi johor lak selamat berhujung minggu ye

  10. mummysyafie June 27, 2010 at 9:53 am #

    ko naik moto gak ke? jauh erkk rumah pengantin?

    • rillys June 28, 2010 at 11:19 am #

      hahhaa..taklah sis nor..kitorang menapaklah ke sana..boleh tahan gaklah mandi peluh sebab kejauhan nak ke rumah pengantin

Leave a Reply