hidupku pernah diabdikan disini…

23 Jun

Salam…:)

Turunlah pakcik2 kecik..mama dah ter-excited terlebih sudah ni..hihi..nak tahu tak I kat mana?

My ex-school! Uishhh..rasanya almost 10 years tak jejak kaki kat sini. Ya Allah rindunya hanya Tuhan yang tahu. I study kat sini masa form 4 n 5.

I ambil SPM masa tahun 1999. Kotlah ada yang jejak kasih kat sini..

And tambah syahdu sebab kali ni datang dengan my kids sekali. Dapat bergambar kat signage ni pun jadilah..janji dapat ambil udara sekolah ni balik..hahaa..boleh 😀

Entah bilalah nak datang lagi..eh mana tahu ada rezeki abang ke hero kecik ke masuk sini..hehee..meh I tunjuk pic old skul dengan my bff..

Rindunya moment ni! Cuba teka I yang mana..hihi..kelakarlah bila tengok balik. And we still jadi bff sampai sekarang..ayang, hawa, nani n apan. Semoga our friendship terus berkekalan.

Ehh..rasa macam nak letak pic old skul dengan bf lama kat sekolah ni lah..hahaa..anyway among 5 of us..nani n hawa kahwin dengan student ex-school ni jugak. Ikrar sekolah plus ikrar cinta bawa ke jinjang pelamin..hihi..tettt!



18 Responses to “hidupku pernah diabdikan disini…”

  1. Dee June 23, 2010 at 2:03 pm #

    wahwah..bestnya..bila kita nk gi amik gambar kt dpn MGSKL lak..eh..lily skolah kt situ kan dulu..form 1-3?

    • rillys June 23, 2010 at 2:44 pm #

      aah..sekolah mgskl lagi lama gila ly tak pergi. lalu jalan besar depan tu jer..huhu

  2. nanie June 23, 2010 at 3:14 pm #

    ly…………..

    rndunye moment2 terindah itew….uwaa rase teruja tgk gmbr2 lame tu.hye ly yg maintain..yg len sumenye dh jd belon.wakakaaa…..

    • rillys June 23, 2010 at 4:22 pm #

      rindukan kenangan tu semua..hihii..takpe teruskan usaha mendiet secara gigih

  3. ibu mia June 23, 2010 at 9:14 pm #

    zaman anak dare..nani paling cun(dlm gmbar ni lah) ko mentain.aku ayg nani n apan lawan mengembangkan badan..

    • rillys June 24, 2010 at 10:12 am #

      ahaks..sekarang semua pun dah cun2 belaka..dulu muka memasing innocent habis..hehe..tak sabar nak gath dengan korang nanti!

  4. rasp June 23, 2010 at 9:42 pm #

    mesti menyengih je u singgah kat old school u tu kan…
    terkenang crite2 lama hehehehehe

    • rillys June 24, 2010 at 10:06 am #

      bukan tahap menyengih jer sis..rasa nak mengilai jer kat situ..oppss! hahaha..tapi u know how it feels kalau
      dapat pergi old school rite…

  5. mrs zahir June 24, 2010 at 7:52 am #

    wah..wah..memori!!sape sangke lepas 10 tahun boleh datang siap bawak anak-anak lagi kan!!bagus la idea nih!!nti boleh buat juge..hihihi

    • rillys June 24, 2010 at 9:59 am #

      aah kin! perasaan tu tak dapat nak digambarkan..hihi

  6. Rozey June 24, 2010 at 10:58 am #

    I think yg sitting in front..left side….am i right ???

    • rillys June 24, 2010 at 12:41 pm #

      hehhee..betul! clap2…

  7. ayang June 24, 2010 at 1:21 pm #

    Ade gak ayg g area smti tuh tapi setakat kat polo jer…aza ade tournement RC. tapi x sempat lah nk posing2…
    Kite tgg gather 10 july ni nnt kite amik pic dgn pose yg sama tapi saiz badan n bentuk muke yg brbeza… kehkehkeh
    kecuali lily lah…

    • rillys June 24, 2010 at 1:38 pm #

      aah good idea! kena minta bapa2 tolong jaga anak2 kejap..hihi..alaa tak kisah saiz badan ke apa ke berubah
      ..yg penting hati kita bersatu..cewahhh

  8. ibu mia June 24, 2010 at 8:56 pm #

    apa yang penting????kerjesame….
    wonderpets wonderpets kami datang
    membantu anak haiwan yang kesusahan
    kami tak besar(ini lily) dan kami x kuat(baru la kitorg)
    bile bekerjesame sume jadi mudah..
    hheeiiiiiii wonderpets

    • rillys June 25, 2010 at 12:43 am #

      hahaa! wondering..mia ke yang taip ni..or perhaps dia berdendang2 lagu ni kat telinga kau..hihii

  9. izan June 26, 2010 at 10:22 pm #

    weh, camana ko leh sesat smpi ke sekolah ni. tak masuk ke? by the way, boleh ke masuk? =)
    tetiba aku pun teringat kenangan lama da… padang polo pujaan budak2 smti =)

    • rillys June 28, 2010 at 12:09 pm #

      kebetulan aku ada kenduri kat ipoh. gila excited weii! taktaulah bleh masuk ke tak..masa tu dah nak maghrib..pakcik guard tu pun usha semacam jer..tak kuasa aku nak gi approach nak masuk..masa tu school holiday

Leave a Reply