yang kahwin itu adiknya…

22 Jun

Salam…:)

Vroomm!! Vrroommm!! Dari Ipoh menuju ke Kuala Kangsar..yang tak berapa jauh perjalanannya tapi disebabkan cuaca sangatlah terik plus jalan yang lurus dan lengang..fuhh..bikin ngantuk tahap kritikal!

Don’t sleep and drive..erkkk

Alhamdulillah selamat sampai kat Kuala. Ada kenduri kahwin adik hawa my bff..kat KL susah nau nak jumpa. Akhirnya jumpa jugak kat luar bandar…

They’re tired. Tapi still ada saki baki tenaga yang masih boleh digunakan…

Baby ha’im dah besar!

Kaklong zulaikha, anak dara yang semakin merajin..hihi..makin besar makin cute…

Aksi stunt baby ha’im n the father. Sila jangan tiru aksi ini 😀

Selamat pengantin baru adam n pasangan :)…thanks for inviting akak n family. Sorry jadi tetamu paling lambat..pukul 5pm baru muncul..tapi best sebab satu family layan! Hiks..semoga kekal bahagia yer.

Dari Kuala Kangsar singgah ke Ipoh..then singgah rumah mertua kat Teluk Intan ambil barang n shoot balik KL. Esoknya kerja..tapi both dah tengahari baru terbangun n termuncul kat ofis sambil lambai2 tangan kat bos..hihi.. good day all 🙂



14 Responses to “yang kahwin itu adiknya…”

  1. Aleeya June 22, 2010 at 2:08 pm #

    hahha aksi stunt baby tu kagum tengok aihhh huhuuu

    pengantin lawa kaler baju ..:))

    • rillys June 22, 2010 at 3:51 pm #

      kagum tapi menyeramkan..hehe

      aah cantikkan kaler baju tu..theme turqoise..sweet!

  2. vagg June 22, 2010 at 2:28 pm #

    ly.. kaklong zulaikha tuh comel gile.
    mesti beso nti lawa kan

    • rillys June 22, 2010 at 3:49 pm #

      tgklah acuannya..hihi..lawa dan saham tinggi tu wooo

  3. lieza June 22, 2010 at 7:23 pm #

    amboi2..jauh akk bjln ea..

    • rillys June 23, 2010 at 10:28 am #

      sesekali..cuti sekolahkan 🙂

  4. Rozey June 23, 2010 at 12:26 am #

    Lily: umah ur in law kat tk intan???? tk intan kt ne???

    • rillys June 23, 2010 at 10:26 am #

      kat kg. ladang baru..dekat2 dgn tg. sari..tempat awak katne?

  5. syeka June 23, 2010 at 8:29 am #

    awak..ada award utk awak nih..
    hehehehe sila amik yer..

    • rillys June 23, 2010 at 10:17 am #

      ohh thanks! nanti i singgah yer…

  6. kamariah awang June 23, 2010 at 10:49 am #

    Salam, Lily..! Sama cantik sama padan…

    • rillys June 23, 2010 at 11:40 am #

      salam aunty :)…thanks sudi singgah sini

  7. ibu mia June 24, 2010 at 8:47 pm #

    tq lily sbb dtg kenduri adam walopon dah ptg..tak sabar nak gather balik d melaka..melaka here we come!!!!!ikan bakar is a must oke!!!
    *feel sad for apan cant join

    • rillys June 25, 2010 at 12:56 am #

      my pleasure :)…alang2 dah ada kat ipoh vroom vroomm jer ke kuala! itulah..too bad she can’t join us..but who knows last minute call kan..terboleh pulak dia nak join..hehe..apepun harap semuanya berjalan lancar..amin

Leave a Reply