shh..shhh..pergi balik kampung…

18 Jun

Salam…:)

Cak! Memang menguji kesabaran betul budak 2 orang ni. Kot tertariklah lapik meja tu tak ke haru berterbangan isi perut meja tu…

Taktaulah nak cakap lasaknya diorang ni tahap camne. Ada yang nak diet secara drastik? Can borrow my kids for 3 days pun jadilah..hahhaa!

Actually ni pic lama masa we all pergi kenduri kat Dewan Risda..dah pernah keluar pun kat blog few months ago. Saja nak mengimbau gelagat mereka 🙂

Dan lagi..harini I cuti..wink2 ;)…semalam lepas balik kerja I dah shoot terus balik kg. baba. This weekend kenduri sebelah family baba pulak.

So, disaat dan ketika entry ini publish..I’m sure the kids tengah bergomol dengan nyamuk kat ladang kelapa sawit or menunggang kambing sambil baling2 bola..hihi..and I? Eh kata menantu hantu..hahhaa..takkan nak berkepit dengan laki dalam bilik. Dah tentulah tengah urut kaki mak mertua yang keletihan ke sana sini..wahhh!

Enjoy ur weekend guys…

10 Responses to “shh..shhh..pergi balik kampung…”

  1. nano June 18, 2010 at 11:23 am #

    hehe biasela kak klu ade hero ni..
    2org plak tu..
    sy ni bru kecik hero tu..
    bsr2 sok2 xtao la..huhu :p

    • rillys June 21, 2010 at 11:07 am #

      hehe..dan disaat ini akak teringinnya nak baby girl..hiks

  2. Dee June 18, 2010 at 11:45 am #

    wah..lily..kalo dh balik kg..biarlah anak2 tu bebas..kt kl x dpt pya mcm tu..tp tgk2 kan jugak..takut apa2 buruk jadi..hope u terus jadi menantu mithali ye..x cukup kaki MIL..kaki I pun bole..wakaka..

    • rillys June 21, 2010 at 10:42 am #

      aah..itupun haritu ada yg jatuh parit..boleh tahanlah dalamnya..scary betul

  3. attyfir June 18, 2010 at 2:28 pm #

    selamat balik kg lily

    • rillys June 21, 2010 at 10:33 am #

      thanks kak. dah selamat balik sini…

  4. rasp June 18, 2010 at 3:43 pm #

    hehehhehehe….tak leh bygkan dorang tunggang kambing hehehehehe…bestnya ada kampung!

    • rillys June 21, 2010 at 10:29 am #

      i pun tak sanggup nak bayangkan. tapi itulah yg dah terjadi depan mata..hehe

  5. watie June 18, 2010 at 8:56 pm #

    cuti2 sekolah memang ramai org berkenduri kendara.. pssstt ai pun dulu kawin time cuti sekolah hihihi

    selamat balik kg 🙂

    • rillys June 21, 2010 at 10:29 am #

      ooo kompem meriah kenduri u dulu ekk!

Leave a Reply