Pick…situ sana sini

15 Jun

Salam…:)

Ni ada a few selected pics yang I picked randomly masa gi kenduri last weekend haritu. Tak cukup 10 jari nak susun cantik2 ikut aturan lagi semua pics yang ada..hihi..nanti2 mood rajin mai bolehlah naaa!

Akad nikah my BIL…and inilah pengantin perempuannya..cik puan nana a.k.a my biras..welcome to family mertuaku dear 🙂

Dihari persandinganku..eh persandingan mereka daa 😛

Congrates to farid and nana! Nanti akak sumbat lagi pic kat entry lain ekk…

Vrooomm! Shoot to kuala kangsar from ipoh. Attend kenduri adik hawa my bff..

Dah nama pun sampai kenduri at 5pm..mana nak ada pengantin..hihi..they went for outdoor photoshoot. So digantilah dengan pengantin purba..haha :P. Ohh cepat upload pic yer cik puan hawa..I nak mencilok!

Agak penat tapi enjoy the moment…yang penting dapat keluar sementara dari KL…hiks…tapi bila balik KL berlumba kak nam-kak nam jerawat naik kat muka…sighhh! Nampak gaya kena kuarantin muka untuk sementara 😀

Good day!



18 Responses to “Pick…situ sana sini”

  1. zuris June 15, 2010 at 11:26 am #

    hihii..pengantin lama teringin nak bersanding lagi sekali ke?
    ti leh wat sekali lagi on 10th anniversary 😉

    • rillys June 15, 2010 at 12:34 pm #

      terkenang jer..hehe..mana tahu boleh naik lagi untuk anniversary ke-10 camtu..eh u pun boleh

  2. Aleeya June 15, 2010 at 11:35 am #

    lawa baju pengantin nye..tangan ala saloma gitu hehe..sana sini citer kenduri kan..:))

    • rillys June 15, 2010 at 12:29 pm #

      aah..klasik gitu tangan baju pengantin..hehe..u pun sure bz kenduri kendara kan

  3. princeduyong June 15, 2010 at 12:02 pm #

    best time kenduri ni…..part makan free la paling best

    • rillys June 15, 2010 at 12:26 pm #

      hihi..yang penting meriahkan majliskan 🙂

  4. Dee June 15, 2010 at 12:07 pm #

    nak gak hubby u bergambar gitu..kalo my hubby..kemsalam..hahaha..

    • rillys June 15, 2010 at 12:20 pm #

      ohh itupun selepas kau dipaksa aku terpaksa..hahaha

  5. Lyn Yusoff June 15, 2010 at 2:51 pm #

    wah.. pengantin lama tingin nak bersanding lagi erk..
    hehehehe

    • rillys June 15, 2010 at 4:08 pm #

      teringin tu taklah kot :P…tapi teringat

  6. sofia June 15, 2010 at 4:18 pm #

    haaaa….xnampak pun jerawat kat muke akak?

    regards,
    Triplesmiley

    • rillys June 15, 2010 at 4:54 pm #

      erk..pic tu adalah sebelum kejadian..hehe

  7. angriani June 15, 2010 at 6:35 pm #

    cantekkkk baju…i like it ^__^

    • rillys June 16, 2010 at 10:19 am #

      i like it too tree forr 😀

  8. pinky June 16, 2010 at 1:32 am #

    baju merah u tu cantik la sis!!

    • rillys June 16, 2010 at 10:18 am #

      eh baju pengantin lagi cantik :P…hehe..baju raya tahun lepas tu..anyway thanks

  9. REDBLOODSNOW June 16, 2010 at 9:53 am #

    selamat pengatin baru to them n selamat menjadi biras kpd kak lily ea nana..hehe 😛

    • rillys June 16, 2010 at 10:22 am #

      thanks zie yang comel 🙂

Leave a Reply