Baby girl kepunyaan artis Yatt

12 Jun

Salam…:)

Comel tak? Comel lahai! Baby ni anak artis Yatt yang comel jugak tu. Dahlah comel..putih gebu pulak tu. Kalaulah budak kecik ni boleh share rahsia kecantikan dia..hihi..tettt!

Budak comel ni nama dia unik tau…Suci Hanania Malika :). Dalam pic ni masa umur dia 3 bulan kot. She was born on February lepas.

Fotogenikkan? Oh dah tentulah. Kata anak artis..hehe..I dapat pics ni semua dari Forum Cari. Ehh..korang kenal tak artis Yatt ni yang mana satu? Haa meh tengok pic hot-momma ni pulak…

Taraaa! Dah ingatkan? I suka tengok lakonan dia. Gosip pun tak banyak..tapi lately macam dah tak berapa nampaklah dia berlakon. Nak beri tumpuan untuk family kot.

Apepun tahniah dah dapat baby. Semoga kekal bahagia yer…

So nak tengok baby artis mana pulak lagi. Haa..nanti I tunjuk baby dynas pulak..kalau ada jumpalah..hehe..dia dah habis pantang. Maybe akan expose baby dia dalam masa terdekat ke.

Till then…daa 🙂



8 Responses to “Baby girl kepunyaan artis Yatt”

  1. Syazana June 12, 2010 at 11:09 am #

    wah…comel~

    • rillys June 14, 2010 at 1:49 pm #

      memang comel..macam u jugak ;;)

  2. idashah June 12, 2010 at 1:57 pm #

    comel mcm mak nya

    • rillys June 14, 2010 at 1:48 pm #

      kan :)..eh baby baru ida pun comel jugak mcm maknya

  3. Lyn Yusoff June 12, 2010 at 11:43 pm #

    comel giler anak dia..
    anak dynas akan kuar dlm BH next tuesday..
    jgn lupa tgk.. hehehe

    • rillys June 14, 2010 at 1:48 pm #

      ooo yer ke..nak tengok nanti!

  4. erin June 14, 2010 at 1:13 pm #

    ha..cute..cute!!
    eh dynas dah bersalin dah?
    huhuhu… cpt upload baby dia plak ok?

    • rillys June 14, 2010 at 2:08 pm #

      aah..baru habis pantang..itulah dia nak tunjuk dlm masa terdekat ni

Leave a Reply