semangatlah sangat…

11 Jun

Salam…:)

Tup tap tup tap..kejap jer dah nak seminggu school holiday. I’m sure ramai yang ambil leave panjang minggu ni for vacation (jeles2!)

Diorang ni kalau tak diam seminit memang tak sah. Kalau pergi kedai makan.. kecoh! Ada jer idea nak kenakan each other. Tengok budak belakang tu..usha jer..macam nak join the korum jer..hiks

Ngeee! Notty2 ayam pun mama tatap sayang!

Ohh tadi tu story kat kedai makan. Ni story pasal pergi The Mines haritu. Baba nak gi cari software apa ntah. Kan kedai pirate melambak kat atas tu.. huhhuhu! Bilang saja software apa yang mau dicari..tapi jangan yang old version sangat pulak.

Yang pic I dok terpacak macam nyanyi lagu kebangsaan tu..I dok usha pet shop kat LG Floor tu. Kalau gi sini mesti I singgah kedai ni. Geram u tengok hamster2 yang kiut miut tu. Tapi I takleh bela lah..tak sampai 3 jam kompem menemui ajal dikerjakan my heroes 😀

Dan yang sebenarnya pakcik ni fenin. Ada tugasan yang perlu disettlekan berkaitan technical things yang I tak dapek nak nolong..hehe..nak tau apa??

Haa ni ada 3 laptop. Kesemuanya perlu diperbaiki untuk diserahkan kepada tuan tanah kedaung memasing keesokan harinya. Tu nampak ada 2 cpu bawah meja tu..pun menunggu giliran jugak. Hahadoiii..tak tolong kang kesian pulak kekawan..takpelah u..I tolong temankan sambil nyanyi2 lagu black metal kat telinga u..hahahaa..siapa lagi nak bagi semangat kat laki kalau bukan bini sendiri.

Enjoy ur weekend..!



6 Responses to “semangatlah sangat…”

  1. mya June 11, 2010 at 2:29 pm #

    akak tak cuti panjang pun yang..
    in fact tak amik cuti pong.. huhu

    • rillys June 11, 2010 at 4:08 pm #

      hihi..takpe akak dah banyak jejalan 😛

  2. atie June 11, 2010 at 11:25 pm #

    bestnye cuti kan… hehehe

    –>>:D setiasa merindu

    • rillys June 14, 2010 at 1:49 pm #

      best mmg best….campur kepenatan lagi best sehhh

  3. erin June 14, 2010 at 1:17 pm #

    adoyaiiii
    banyak nyer!!
    mmg fening..fening..

    • rillys June 14, 2010 at 2:07 pm #

      hihi..berat mata memandang berat lagi otak memikul

Leave a Reply