tidur biar kena tempat

4 Jun

Salam…:)

Bestnya dah nak weekend. Tapi mengapalah Agong’s birthday jatuh esok? Hehe..kalau tak, dapat long weekend berturut.

I nak qada’ tidur jer weekend ni..haha..takyah kemana..dengan the heroes I suh bantai tidur jugak. Tapi nak qada’ punya pasal jangan sampai tidur kat memana sesuka suki hati pulak..hohoho..meh sini I nak tunjuk contoh 😀

Tidur kat lobby. Siap berselimut lagi haa…

Tidur kat longgokan luggage. Jangan sampai termiss ur flight!

Tidur kat masjid. Eh..baik punya posing budak ni. Jangan terlepas angin sudah..hehe..tapikan baik dia tertidur camni dari dok melalak lalok mengganggu jemaah lain.

Tidur kat buaian di bawah lori. Cari nahas betul..haha..tapi ok jugak kalau lori tu jalan sesenang jer dapat natural swing. Takyah suruh orang hayunkan.

Tidur kat atas timbunan kotak dalam kilang. Jangan termasuk sekali dalam kontena nak gi shipping sudah.

Tidur dalam kelas. Yang ni semua orang pun pernah..tipu ahh siapa tak pernah..cikgu pun kekadang tertidur u!

Tidur kat tangga. Alahai siannya..kompem nak naik bilik tidur kat atas tapi tak dan..baru satu anak tangga dah tewas. Babab kat bam2 tu sedap gak tu..haha.. macam2!

Last but not least, tidurlah ditempat yang sepatutnya..bersama orang yang sepatutnya..ehh..hahaha..happy weekend!

**pics from email


22 Responses to “tidur biar kena tempat”

  1. Aleeya June 4, 2010 at 1:56 pm #

    tido kat buai lori tu bahaya wooo hehehe
    .-= Aleeya´s last blog ..Arjuna =-.

  2. Dee June 4, 2010 at 2:46 pm #

    i kalo dua2 tu ada rumah..alamatnya mmg xleh tidur ar..unless dua2 tu join tidur sama..hehehe..

    • rillys June 4, 2010 at 3:02 pm #

      yerlah dee. selagi diorang tak berapa pandai jaga diri kita pun takut nak biar diorang jaga bila kita tidurkan

  3. Lyn Yusoff June 4, 2010 at 3:23 pm #

    bestnyer tdo..
    lyn pantang kat rumah… sure tido je kerjanyer…
    qada’ tidut uolsssss
    .-= Lyn Yusoff´s last blog ..Flower Hair Clip…. =-.

    • rillys June 4, 2010 at 3:42 pm #

      belum ada anak takpe lynn..hiks

  4. puding roti June 4, 2010 at 4:09 pm #

    hihi. lucu n terhibur ptg hr ni.

    yay! dh dpt view blog akak. dh tak error lg. heh. alhamdulillah..

    • rillys June 4, 2010 at 4:47 pm #

      syukur..akhirnya :)..rindu tau lama tak nampak kat sini

  5. Ain June 4, 2010 at 7:59 pm #

    *… bersama org yg sepatutnya* haha..kelakar ni

    • rillys June 4, 2010 at 9:02 pm #

      tu yg paling penting tu..huhuhu

  6. mrs zahir June 5, 2010 at 12:26 am #

    manela lily kutip gamba2 ni..rajin sungguh..hiii

    • rillys June 5, 2010 at 11:30 am #

      hehe..kutip kat longgokan email 😀

  7. mekchu June 7, 2010 at 8:46 am #

    nice blog..
    setuju dgn lain2.. rajin betul compile gmbr & wat story.. bravo…
    eh, jadi tak beli lily espresso? nama kasut dah nak sama dgn lily lotus.. hehe

    • rillys June 7, 2010 at 9:32 am #

      thanks for dropping by mekchu :)…eh, camne tau ly pakai espresso tu..hohoho!

  8. jehan najib June 7, 2010 at 12:35 pm #

    tau2 je ko aku tgh ngantuk kan.. buat entry pasal tido… serious ngantuk weih! aku tk cukup tido ni mlm td…

    • rillys June 7, 2010 at 1:12 pm #

      alaa siannya. takpe weih..praktis utk tak cukup tidur bila dah ada baby nanti. baby cepat keluar! aunty tak sabar nak tgk anda yg cute itu…

  9. mekchu June 7, 2010 at 2:48 pm #

    ly.. yg jemah promote lily espresso tu sue punya lah tu.. mekchu=sue=churalliya.. jgn konpius pulak.. hahaha.. cane, jadi tak beli?

    • rillys June 7, 2010 at 3:13 pm #

      ohh..actually ly dah dapat. husband belikan..dari kawan dia. bukan dari yg jemah promote tu 😀

  10. Rozey June 10, 2010 at 3:07 pm #

    he3…kekadang, sambil tulis entry pon leh tersengguk2 nak tetido….he3…..

    • rillys June 10, 2010 at 3:19 pm #

      ly pun pernah..hihi..pastu tgk balik apa yang ditaip..hahaha..ntah apa2 jadinya

Leave a Reply