perkara yang gila2

2 Jun

Salam…:)

Haha! Apa kes sampai guna kerusi untuk buat straight line kat blackboard. Ini adalah antara perkara gila2 yang I nak share dengan u guys. Saja nak layan mood gila2 yang dah gila dengan kebizian kerja. Hehe..macam biasa, I dapat from email. Ok jom tengok lagi!

Tampal guna tape jer pun jadilah

Bayangkanlah kalau kayu kayan tu tak dapat tanggung berat penunggang.. pastu patah..pastu tertusuk pulak kat tempat2 yang tak diingini..ouchh!

Astaga. Dah macam tin biskut..tin sardin..dan seangkatan dengannya..sian tengok

Kalau dah nama nak mencari rezeki. Apa jadi pun takpe..nyawa jadi taruhan. Dah remuk redam gini pun boleh teruskan perjalanan hidup..such an inspiring pic!

Sengal. Haha..ini betul2 ke cobaan? Eh..tetiba pandai jer kompem the driver is a womankan. Part ganas ni bukan hakmilik hakiki kaum adam ke 😀

Anjing ni I rasa manusia bertopengkan binatanglah

Ohh yang ni coolkan! Haha..gila hebat motor budak kecik ni..adoiyai..entah laju camnelah tu sampai kena saman. Kalau I jadi polis tu..I ‘kidnapped’ motor tu. Eh..betul2 ada ke motor camni?

Apepun…have a crazy day! I mean..untuk I lah. Good day to u 🙂



12 Responses to “perkara yang gila2”

  1. yaty June 2, 2010 at 2:46 pm #

    hahahah..
    yang last tue mmg cool giler!!!

    • rillys June 2, 2010 at 3:14 pm #

      kemetot jer orang yg kena saman tu ekk..hihi

  2. cik aidacomei June 2, 2010 at 2:51 pm #

    hehe..memang gila ar..tapi kan motor macam tu memang ade kot…lau tak silap..motor anak kepada davidbekcham..macam manetah nak eja name die..tapi lau tak silap anak die ade motor yang macam tu…kompom leh pakai..
    .-= cik aidacomei´s last blog ..~ tuai padi antara masak,esok jangan layu-layuan ~ =-.

    • rillys June 2, 2010 at 3:14 pm #

      ohh yg ly tau dia ada keta sport kecik tu. taktau motor cun camni pun dia ada..huhu..bertuah body

  3. AQisH June 2, 2010 at 2:58 pm #

    penah gak dpt emel ni..mmg gilaa la diorg nii huhu..

    • rillys June 2, 2010 at 3:13 pm #

      tapi taktaulah kejadian sebenar ke apa..or utk commercial ads ke

  4. Wawa~* June 2, 2010 at 3:29 pm #

    hahahahaha sis lily, thanks for sharing the cool n gila2 pics… yg last tu maybe kna saman sbb driving too slow kot? ahahaha
    .-= Wawa~*´s last blog ..More Bracelets =-.

    • rillys June 2, 2010 at 3:39 pm #

      sesama kasih dear :)…haa make sense jugak ekk..driving too slow..comel jer bunyi

  5. Dee June 2, 2010 at 3:44 pm #

    hahaha..lawak2..
    .-= Dee´s last blog ..Birthday Treat.. =-.

    • rillys June 2, 2010 at 4:17 pm #

      hihi…saja meleraikan kekusutan di ofis

  6. REDBLOODSNOW June 4, 2010 at 9:24 am #

    hahaha..yg tang kosi di buat ala² gitu tuh x leh blah ah kak lil. dpt zie bygkan if kat sni ade cikgu sesengal gitu…hahaaha. lawak okeh 😛

    • rillys June 4, 2010 at 10:09 am #

      elok dibaling jer cikgu tu dengan kerusi tu..huhuhu

Leave a Reply