Mango Tops

26 Feb

Salam guys! I nak ajak u all pergi shopping ni hihihi. Bila last u guys pergi beli new top? And brand apa yang menjadi pilihan hati? As for me of course I pilih brand Mango!

mango 1

Dunia fesyen sekarang ni adalah antara pasaran yang paling kompetitif dan cukup mencabar. Sebab ia mempunyai trend yang sentiasa berubah-ubah dan sering kali bertukar. So, disebabkan itulah saban tahun kita akan dapat tengok ada banyak trend fesyen terkini yang diketengahkan mempamerkan gaya yang sedang popular dan semestinya menjadi pilihan pencinta fesyen.

Kat luar sana ada banyak jenama fesyen yang kita boleh dapatkan. Tapi tak semuanya yang menawarkan produk atau pun koleksi yang sama kerana setiap fashion brand itu mempunyai ciri-ciri atau pun sifatnya yang tersendiri. Ia juga bergantung kepada koleksi, nilai dan populariti jenama itu sendiri dalam dunia fesyen.

mango 2

Meh sini i nak bagitahu u guys hehe, Mango merupakan antara jenama fesyen yang sering mendapat perhatian ramai pencinta fesyen. Sebab popularitinya dah menjangkau banyak negara di seluruh dunia sebagai antara jenama fesyen yang menjadi pilihan ramai fashionista. Koleksi Mango tops Malaysia misalnya sentiasa ditunggu-tunggu oleh wanita urban yang sukakan gaya fesyen terkini yang boleh didapati dengan kualiti premium terbaik.

mango 3

Kalau u guys tengah cari new top yang stylish and flirty untuk pakai bila hangout dengan bestfriend on weekend, then u guys should grab the Mango collections! Ada banyak sangat koleksi yang menarik untuk dipilih. Koleksi terbaru Mango top would go well dengan form-fitting blazer and pencils skirt yang amat sesuai sangat dipakai untuk office wear.

Kalau u all tengah cari brand yang mampu bagi kepuasan sebagai pemakai maka brand inilah yang terbaik. Dan tak disangkal lagi Mango Malaysia ada pelbagai koleksi fesyen yang sangat2 menarik dan ianya terdiri daripada rangkaian produk yang cukup meluas.

So, jom Mango!

 

 

Dah boleh join club lily n hawa

24 Jun

Cerita gi visit bff nani deliver.  Yg dah agak lama. Ampun bff semua hihi..

1-DSC_0044

Kitorang pergi hospital naik satu kereta jer. Naik vroomm bff hawa.

2-DSC_0051

Budak kecik yang gayat. Tak pernah duduk kat car seat.

4-DSC_0060

Newborn bff nani. Baby aras, now dah 4 bulan hihi. Sorry baby, late published.

5-DSC_0064

Me-bff ayang-bff hawa

6-DSC_0065

Makyang amik aura. Aummm!

7-DSC_0066

Congrates on ur new family member bff nani. Dah boleh join club lily n hawa dah.

Ampun lagi sekali uolls sebab dah lama perap entry ni dalam draft haha 😛

Anda dah buat satu kesalahan besar

19 Jun

1044233_560708163975048_2030815269_n

“When your mom calls you by your full name”

Haa aiyokkk meaning anda dah buat satu kesalahan besar!

Hahaha comel habis tengok pic baby ketap bibir mata bulat besar tu.

Geramm!!

Bukan nak beli hp baru

4 Jun

1-12012014390

Rombongan cik kiah pergi samsung service centre kat the gardens

2-12012014392

Either me or baba kena jalan belakang anak2. Or else sorang ke utara sorang ke selatan sorang ke barat i tell u

3-12012014393

Cek in sini bukan nak beli hp baru tapi nak hantar repair hp mak mertua

4-12012014395

He cannot tahan suruh duduk diam2

5-12012014397

Meanwhile bagi diorang try samsung kids tab.

Try jer main tapi nak beli kemsalam. Heee.

6-12012014401

Haa dia ingat biskut agaknya. Sebelum kena bayar gantirugi baik surrender.

Hp yang nak repair tu kena tinggal few days. Oklah babai samsung service centre. Nanti weolls terjah lagi. Even neither me nor baba pakai samsung hp, tapi clap2 to their service.

7-12012014405

Asal boleh jer mana nak memain

8-12012014406

Penat. Sakit kaki. Lapar. Ngantuk.

Sebelum memasing cranky baiklah gi makan pastu balik.

Sekian hihi.

Astro circle bagi point setiap bulan

9 May

Tengah view online bill astro tetiba nampak ada 200 points. Eh bila masa pulak ada point2 pulak astro ni kan.

ScreenShot002

So i just clicked and diverted to astro circle. Oo program baru rupanya benda ni..astro circle bagi point setiap bulan.

DSC_0375

So belek2 catalogue redemption tu nampaklah 100 points boleh redeem 2 ticket ke konsert kilauan emas semi final. Haiii redeem jer laa.

DSC_0374

Taraaa…successful. Bolehlah bagi mak abah gi tengok hihi

ScreenShot001

So pada kekawan semua. Kalau yang dah ada online account dengan astro bolehlah pergi kat website astro circle pastu login and tengok berapa point yang ada. Pastu bolehlah redeem..kalau nak simpan untuk naikkan lagi point pun boleh. Tapi beware dengan the expiry date point tu ok.

Selamat ber-astro circle!

Mini superbike

30 Apr

BLOG quick entry

Super cute!

Mini superbike yang paling outstanding ok!

Page 1 of 16312345...1015...Last »