Dah boleh join club lily n hawa

24 Jun

Cerita gi visit bff nani deliver.  Yg dah agak lama. Ampun bff semua hihi..

1-DSC_0044

Kitorang pergi hospital naik satu kereta jer. Naik vroomm bff hawa.

2-DSC_0051

Budak kecik yang gayat. Tak pernah duduk kat car seat.

4-DSC_0060

Newborn bff nani. Baby aras, now dah 4 bulan hihi. Sorry baby, late published.

5-DSC_0064

Me-bff ayang-bff hawa

6-DSC_0065

Makyang amik aura. Aummm!

7-DSC_0066

Congrates on ur new family member bff nani. Dah boleh join club lily n hawa dah.

Ampun lagi sekali uolls sebab dah lama perap entry ni dalam draft haha :P

Anda dah buat satu kesalahan besar

19 Jun

1044233_560708163975048_2030815269_n

“When your mom calls you by your full name”

Haa aiyokkk meaning anda dah buat satu kesalahan besar!

Hahaha comel habis tengok pic baby ketap bibir mata bulat besar tu.

Geramm!!

Bukan nak beli hp baru

4 Jun

1-12012014390

Rombongan cik kiah pergi samsung service centre kat the gardens

2-12012014392

Either me or baba kena jalan belakang anak2. Or else sorang ke utara sorang ke selatan sorang ke barat i tell u

3-12012014393

Cek in sini bukan nak beli hp baru tapi nak hantar repair hp mak mertua

4-12012014395

He cannot tahan suruh duduk diam2

5-12012014397

Meanwhile bagi diorang try samsung kids tab.

Try jer main tapi nak beli kemsalam. Heee.

6-12012014401

Haa dia ingat biskut agaknya. Sebelum kena bayar gantirugi baik surrender.

Hp yang nak repair tu kena tinggal few days. Oklah babai samsung service centre. Nanti weolls terjah lagi. Even neither me nor baba pakai samsung hp, tapi clap2 to their service.

7-12012014405

Asal boleh jer mana nak memain

8-12012014406

Penat. Sakit kaki. Lapar. Ngantuk.

Sebelum memasing cranky baiklah gi makan pastu balik.

Sekian hihi.

Astro circle bagi point setiap bulan

9 May

Tengah view online bill astro tetiba nampak ada 200 points. Eh bila masa pulak ada point2 pulak astro ni kan.

ScreenShot002

So i just clicked and diverted to astro circle. Oo program baru rupanya benda ni..astro circle bagi point setiap bulan.

DSC_0375

So belek2 catalogue redemption tu nampaklah 100 points boleh redeem 2 ticket ke konsert kilauan emas semi final. Haiii redeem jer laa.

DSC_0374

Taraaa…successful. Bolehlah bagi mak abah gi tengok hihi

ScreenShot001

So pada kekawan semua. Kalau yang dah ada online account dengan astro bolehlah pergi kat website astro circle pastu login and tengok berapa point yang ada. Pastu bolehlah redeem..kalau nak simpan untuk naikkan lagi point pun boleh. Tapi beware dengan the expiry date point tu ok.

Selamat ber-astro circle!

Mini superbike

30 Apr

BLOG quick entry

Super cute!

Mini superbike yang paling outstanding ok!

Tidak kenal erti berjalan

16 Apr

1-IMG_5768

Hola. I’m back with story yang dah agak basi haha. Jalan2 kat Midvalley lepas wedding. Baba cari barang apa entah lupa dah.

2-IMG_5761

Deco2 sempena chinese new year. Haa kan ai dah kata agak basi haha.

3-IMG_5745

Adik wazif kalau bawa pergi mall ya Allah menguji tahap kesabaran sungguh. Naik stroller taknak. Dukung lagilah taknak. Masalahnya dia tak kenal erti berjalan. Dia hanya kenal erti berlari dan berlari. Haiii urut dada maknya.

4-IMG_5752

See.

5-IMG_5754

And see.

6-IMG_5758

Thanks to abang hasif yang gigih tolong mama haha. Pics ni semua sangat bermakna untuk masuk dalam album keluarga kita tau nakkk…

7-IMG_5759

Takleh tahanlah kejap2 stop nak tarik dia. Nak taknak kena dukung jugak. Baba bawa heavy things so takleh nak tolong. Mama jugaklah dapat chance bakar kalori heee. Thank you adik!

Page 1 of 16212345...1015...Last »